La regidoria d’Ocupació de Xest inicia una anàlisi de l’impacte de la pandèmia Covid- 19 en el municipi

Post també disponible en: Castellano

La regidoria d’Ocupació ha començat a estudiar l’impacte de la pandèmia a Xest amb l’objectiu de realitzar un informe que servisca de base per implementar mesures de suport a persones aturades, afectades per Expedients de Regulació Temporal d’Ocupació ia empresaris i empresàries locals amb dificultats en els seus negocis.

“Les línies d’actuació que resultin de l’anàlisi tindran com a objectiu reduir les desigualtats que s’hagen produït a causa de la crisi de la Covid-19 i seran compatibles amb el conjunt de mesures plantejades per la resta de les administracions de l’Estat”, ha explicat el regidor d’Ocupació, José Vicente Guijarro.

L’informe analitzarà les situacions prèvies a el decret d’Estat d’Alarma al març de 2020, i les posteriors. “El focus primordial se situa al voltant de famílies que inclouen persones aturades i / o afectades per un ERTE”, apunta Guijarro. “De la mateixa manera l’estudi de prendre en consideració a l’col·lectiu constituït pels empresaris individuals i societaris titulars dels diferents negocis de la població”.

L’estudi constarà de quatre fases. En primer lloc es durà a terme l’avaluació dels principals afectats o afectades per la pandèmia durant el primer confinament. Una segona fase abordarà la identificació de la població en risc d’exclusió per l’impacte econòmic. Després es realitzarà un diagnòstic i finalment, en la quarta fase, es valoraran les possibilitats per posar en marxa noves mesures des de l’Ajuntament durant 2021.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*