La residència de majors de Bunyol tranquil·litza les famílies dels residents i recalca la inexistència de cap cas

Post també disponible en: Castellano

El centre segueix prenent totes les mesures preventives necessàries tot i que no ha comptabilitzat cap contagiat

La directora de la Residència de Majors de Bunyol, Dolors Chaves Chaves, ha explicat a tucomarca.com que s’han pres “totes les mesures dictades per la Conselleria de Sanitat en matèria de prevenció per combatre la pandèmia”; i és més, “des del dia 11 de març no ha sortit cap usuari; primer filtrem ls visites i després es va deixar de fer tot tipus de visites per extremar la seguretat”, en paraules de la directora.

“També hem pres totes les mitjanes higièniques possibles: vam desinfectar fins les sabates, des que vam entrar anem amb guants i mascaretes, a més de la bàsica higiene de mans”, segons ha explicat Dolors Chaves Chaves.

Els residents “estan en aïllament, clausurem les zones comunes, però hi ha gent amb moltes tipologies i sefgú cadascuna d’elles estan confinats en distintes parts de centre. Algunes persones puden baixar dels seus dormitoris encara que només baixen per a sopars o dinars, i la resta baixa de manera puntual “.

La directora, que ha confessat que “el ritme de treball és frenètic”, ha assegurat que, de moment, “i a l’contrari del que algun mitjà de comunicació provincial ha publicat, no s’ha fet la prova a tots els residents, ni als treballadors, atès que estem exempts de casos i de moment amb les mesures d’aïllament està tot controlat “.

«Els primers, l’Ajuntament de Bunyol»

La directora ha subratllat la col·laboració prestada per l’Ajuntament de Bunyol, “que han estat els primers, en prestar-nos tota la seva ajuda i en enviar-nos als operaris de la brigada per prestar-nos tota la seva col·laboració. Hi han estat molt pendents de nosaltres”.

Per la seua banda, l’alcaldessa de Bunyol, Juncal Carrascosa, ha informat que el centre ha estat “desinfectat per la UME, així com que han rebut, per part de l’Ajuntament, mascaretes per al personal, a més d’oferir l’ajuda que es necessiti per part de l’consistori buñolense. I també la brigada municipal desinfecta assíduament el recinte “, segons la primer edil.

La Residència de Gent Gran de Bunyol ha volgut tranquil·litzar les famílies dels seus residents que per l’alarma per Covid-19; i ha subratllat “que no poden rebre visites, comunicant-los que tots estan bé, que no hi ha cap positiu entre el seu personal ni residents, per això han difós un vídeo d’ànim a les famílies amb l’eslògan« En Bunyol estem de categoria »”. També hi ha la possibilitat de connectar-se per Internet amb la residència per poder realitzar videotrucades dels familiars amb els residents.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*