La Mancomunitat de la Foia de Bunyol-Xiva manté tots els seus serveis d’atenció a l’ciutadà tot i la crisi

La sede de la mancomunidad de La Hoya está ubicada en Yátova.

Post també disponible en: Castellano

El president de la mancomunitat de la Foia de Bunyol-Xiva, Miguel Tórtola, ha assegurat a tucomarca.com que tots els serveis de l’estament comarcal “se segueixen prestant de manera contínua tot i la crisi pel coronavirus en la qual ens veiem embolicats “. D’aquesta manera, Miguel Tórtola ha explicat que, “tot i que s’ha reduït una mica l’atenció presencial, la mancomunitat continua oberta i donant serveis com els socials i d’atenció a domicili, que estan treballant i fent un servei immens. I que fan falta ara més que mai. Ells no poden aturar i estan donant atenció a tots els que ho necessiten. a l’igual que en administració, on també hi ha gent treballant, tot i que hem intentat també aplicar el teletreball i atendre de manera telemàtica quan es pot “.

“A més i des que el passat 17 de març es publiqués el reial decret que flexibilitza l’adopció d’Expedients de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) a causa de l’Covid-19, un instrument que permet a les empreses reduir els seus costos laborals ia les persones treballadores mantenir la seva ocupació, la Mancomunitat de la Foia de Bunyol-Xiva va posar a disposició dels negocis de la comarca un servei d’assessorament personalitzat que els acompanyarà en tot el procés legal i administratiu “, com ha afegit el president.

Miguel Tórtola ha detallat que si “necessiten informació, poden escriure un correu electrònic a tecnicos1@mclahoya.es i rebran l’ajuda que necessitin”.

Sense casos a Yátova”

Miguel Tórtola, que a més de president de la mancomunitat és alcalde de Yátova, ha assegurat que al seu municipi “no s’ha detectat cap cas confirmat, de moment”, i ha explicat que el “enrenou que s’ha muntat aquesta setmana a l’arribar la ambulància i la Policlia a un domicili de la localitat res ha tingut a veure amb el coronavirus, si no per desgràcia amb un cas de violència masclista contra l’autor ja s’ha actuat “.

L’alcalde ha explicat que es “segueixen duent a terme els treballs de desinfecció preventiva i s’han extremat totes les precaucions perquè la situació es segueixi mantenint”, unes tasques de desinfecció que el primer edil ha explicat que s’estan “portant a terme fins i tot en patis de finques o en ascensors “. Miguel Tórtola ha demanat a més “que segueixin amb la responsabilitat de tots els veïns i veïnes, que com fins ara, estan demostrant a l’respectar el confinament”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*