La xifra de positius per coronavirus no puja dels 328 al Departament de Manises aquest dimecres encara es produeixen 3 morts més

Post també disponible en: Castellano

Segons les xifres actualitzades aquest dimecres a la Generalitat Valenciana, en el Departament de Salut de Manises, a què pertanyen la majoria dels pobles de la Foia de Bunyol-Xiva, no s’ha registrat cap cas positiu des dels 328 comptabilitzats fins ahir dimarts, mentre que en tota la Comunitat Valenciana la xifra de contagiats se situa en els 9.424, que són 211 persones més que ahir.

Pel que fa a el nombre de morts, la xifra s’ha elevat als 32, 3 persones més que aquest dimarts (que a l’igual que dilluns, van ser tres mortes); mentre que a la resta de la Comunitat Valenciana el nombre de morts ha crescut en 38 persones més fins als 945.

El Departament de Manises cobreix la demanda sanitària de 207.215 persones procedents dels 14 municipis adscrits i que són, a més de Manises, els d’Alborache, Bunyol, Macastre, Yàtova, Xest, Chiva, Quart de Poblet, Godelleta, Turís, Loriguilla, Riba-roja, Aldaia i Mislata.

En aquesta esmentada àrea geogràfica, les dades de què disposa la Generalitat Valenciana a data de l’15 de març (que són els comptabilitzats fins a un dia abans) són d’un total de 328 positius, amb 32 morts, el que ofereix una taxa de positius de l’158,30 i una taxa de mortalitat de l’15,40. Unes dades que, segons la comparativa amb altres departaments, segueixen situant a el de Manises en el grup dels que estan lleugerament per sota de la mitjana pel que fa a afecció de la pandèmia.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*