La Sant Silvestre xestana reuneix més de 300 persones i plena d’ambient nadalenc els carrers

Post també disponible en: Castellano

Dissabte passat, 23 de desembre, va tindre lloc l’esdeveniment més nadalenc del calendari esportiu local: prop de 350 persones van participar en la Sant Silvestre solidària chestana, omplint els carrers de bon ambient i color amb originals i divertides disfresses.

Solidaritat
La prova va recaptar 393 euros, gràcies a les aportacions solidàries, quantitat que anirà destinada a la junta local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Premis
En la categoria femenina, les primeres corredores a completar els 4 quilòmetres van ser Mónica Pilco Inga, Alicia Baixauli Soler i Helena Candel Muñoz; en la categoria masculina, el podi va ser per a Antoni Espinoza Galaterra, Jose Aldasoro Pérez i Juan Bautista Sánchez.

Els guardons a les millors disfresses van ser, en la categoria d’individual, el Trasformer; en la grupal, el trio Mamma meua; en la de família, Papà Noel i amb el seu trineu, i en la de mascota, un xicotet gos disfressat de elfo.

Com és habitual, els guanyadors i les guanyadores van rebre una cistella nadalenca. També va haver-hi menció per al grup més nombrós, en aquesta ocasió per a la travel; i a la millor coreografia, per a 6é de Primària del CEIP Vicente Blasco Ibáñez, als quals se’ls va fer lliurament d’un pernil.

“Vull agrair la seua implicació a totes les persones que han fet possible la carrera; hem comptat amb 80 voluntaris i voluntàries de les associacions, 30 efectius de Protecció Civil i amb la Policia local; mai s’havia ajuntat tanta gent per a col·laborar en una carrera, però és un esdeveniment complicat i més en aquestes dates. A més, la participació ha sigut molt alta i hem vist quantitat de disfresses”, destacava el regidor d’Esports, Adrián Tarín.

En finalitzar l’esdeveniment es van sortejar 6 estotjos de vi entre els dorsals participants.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*