La Vuelta travessa aquest dijous Iàtova, Macastre, Alboraig i Turís en l’etapa 6 que parteix de Requena

15/09/2020 - Tour de France 2020 - Etape 16 - La Tour du Pin / Villard de Lans (164 km) - Richard CARAPAZ (INEOS GRENADIERS)

Post també disponible en: Castellano

La Unitat de Mobilitat i Seguretat Viària de la Guàrdia Civil en la Volta ciclista a Espanya 2021 recorre les carreteres de la província de València

L’etapa 6 de la Volta Ciclista a Espanya, part aquest dijous 19 d’agost de Requena i després de passar per Iàtova, Macastre, Alboraig i Turís s’anirà acostant al litoral. A més d’aquestes poblacions de la Foia i La Ribera Alta, recorre municipis de l’Horta i La Ribera Baixa (Albal, Catarroja, Massanassa, Alfafar) i passarà per la capital de reüll.

La Guàrdia Civil en la Volta

La Unitat de Mobilitat i Seguretat Viària (UMSV) de la Guàrdia Civil per a la 76a edició de la Volta ciclista a Espanya, recorrerà durant la 6a i 7a etapa d’aquest esdeveniment esportiu les carreteres valencianes.
Composta per una totalitat de 130 components de diferents especialitats, la UMSV donarà protecció i cobertura a la seguretat de totes les etapes.
Per segon any consecutiu, el Cap de la Unitat és el Comandant Jairo Torres, del Sector de Trànsit de València, al qual acompanyen altres guàrdies civils procedents de la capital del Túria, 3 d’ells amb motocicleta i altres com a part de l’equip logístic-operatiu.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*