Concerts a l’aire lliure, parcs aquàtics en la piscina i actes commemoratius de la Tomatina i els dies de «Los Feos» i «El Litro», en les «quasi festes» de Bunyol

Post també disponible en: Castellano

Els actes arranquen aquest divendres amb el concert a càrrec de la Joorsta Buñol Symphony a l’Auditori de Sant Lluís, dirigida per Vicente León. 

Els actes festius arranquen aquest divendres amb el concert a càrrec de la Joorsta Buñol Symphony, a l’Auditori de Sant Lluís, dirigida per Vicente León, a partir de les 22.30h. Encara que demà dijous, en les instal·lacions del Planell, es desenvoluparà el Dia de la Raqueta, amb finals de campionats de frontenis, tennis i pàdel, a partir de les 18.30h.

Rafa Pérez, regidor de Cultura Popular de l’Ajuntament de Buñol, informa la població que el recinte firal, que va obrir les seues portes divendres passat en horari de 19 a 24h, està obert tots els dies fins al dilluns 30 d’agost. S’estan seguint totes les mesures sanitàries antiCovid19 en cadascuna de les atraccions i llocs de menjar ràpid. Preguen a la ciutadania seguir la normativa actual com l’obligatorietat de màscara, desinfecció de mans en pujar i baixar de cada atracció, la distància interpersonal, així com evitar aglomeracions i llargues coles, sense oblidar la prohibició de consumir begudes alcohòliques al carrer.
L’edil del ram confirma que s’ha ampliat una setmana més el recinte firal respecte a la tradicional Fira i Festes perquè els xicotets de la casa i joves de la localitat puguen gaudir-la àmpliament i sense aglomeracions. Des de l’Ajuntament esperen que siga del grat de tots i especialment de tots els xiquets del municipi. 
El dissabte 21 hi haurà una jornada infantil d’igualtat al Parc del Planell des de les 11h fins a les 20h. I a partir de les 19.30h en el Poliesportiu de la Piscina Municipal, Sopar Remember “Sensitive World”.
El diumenge 22, que seria el Dia de l’Artística, s’ha organitzat un acte simbòlic. A la vesprada, a les 20h hi haurà un tribut a Camilo Sesto a l’Auditori de Sant Lluís, amb entrada gratuïta. El dilluns 23 durant tot el dia s’instal·larà un parc aquàtic en la renovada Piscina Municipal a partir de les 11h. L’entrada és gratuïta fins a completar aforament. A la nit, a les 22h, monòleg de la còmica Valeria Ros, també a l’Auditori Municipal de Sant Lluís. L’entrada és a 5€ de forma anticipada i 8€ en taquilla. El dimarts a les 22h es podrà veure en directe un Tribut a David Bowie, amb entrada gratuïta fins a completar aforament. 
El dimecres, novament un altre parc aquàtic en la Piscina Municipal perquè tots els xiquets i joves puguen gaudir d’aquestes renovades instal·lacions amb inflables molt divertits. Ja que aqueix dia haguera sigut el Dia de la Tomatina, a les 12h es llançarà una Carcassa Tomatina i acte commemoratiu en el Pont de la República perquè tots continuem recordant la nostra festa més internacional i en tots els racons del món recorden la nostra festa. A la nit, a les 20h els xiquets podran gaudir del Musical Infantil Tribut Pel·lícula Coco Disney Pixar. L’entrada és a 5€ i també serà a l’Auditori. 
El dijous 26, Dia de Sant Lluís, festa local a Buñol, a les 22h hi haurà una Monòleg a càrrec del conegut Álex O’Dogherty a l’Auditori Municipal. L’entrada anticipada és a 5€ de forma anticipada i 8€ en taquilla. En el llibret de festes hi ha hagut un error, ja que diu que l’entrada és gratuïta. Demanen disculpes des de l’Ajuntament de Buñol.
Ja el divendres, inflables en la Plaça Vendes, a la nit, a les 22h concert de “La teua altra bonica”, un grup del moment. L’entrada anticipada és a 5€ i en taquilla serà a 8€. El dissabte 28, que seria el Dia del Litre, s’ha organitzat diversos actes commemoratius, a més d’una missa solemne i ofrena simbòlica per les Misses de l’Harmònica (acte del 75 aniversari de la Festa) a l’Església Sant Pere Apóstol, amb aforament limitat. Tindran exposada indumentària de les Misses tots els dies de 18 a 21h en el Palau de la Música des de 23 a 28 d’agost.
El diumenge 29 torn per a la cantant Valeria Castro, també a l’Auditori a partir de les 20.30h amb entrada gratuïta fins a completar aforament. I finalment, el dilluns 30 es llançarà el Castell de Focs Artificials en l’Avinguda Rafael Ridaura a les 22h. Encara que l’últim acte d’aquestes festes serà el dissabte 11 de setembre amb el concert a càrrec del grup Boikot.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*