L’AECC de Bunyol invita a la participació virtual en la RunCáncer este divendres

Post també disponible en: Castellano

El poble de Bunyol es bolca amb l’AECC en els últims dies de venda de dorsals per a l’esdeveniment solidari més important de l’any, la RunCáncer, des de l’associació informen que aquest dijous és l’últim dia que es poden vendre dorsals, ja que divendres per motiu de seguretat i distanciament social no podran vendre durant l’acte.

Enguany es posaran dos arcs, un en la plaça de Les Vendes i un altre en Layana, pots fer-la al teu aire, si vols anar a passejar, córrer o simplement passar-te per l’arc que tu vullgues i fer-te la foto per a pujar-la a les nostres xarxes socials. Es prendran totes les mesures de seguretat que marquen tant a València com per part de l’ajuntament.

Per a comprar dorsals i camisetes poden posar-se en contacte amb la junta directiva de l’associació per mitjà de les seues xarxes socials o per telèfon.

Des de l’AECC de Buñol animen la població a participar amb este missatge “Será diferent, però no per això menys important. Acosta’t i fes-te una foto amb nosaltres, o si ho preferixes fes la teua pròpia ruta i et fas la foto en la plaça de Layana i en la plaça de Les Ventas… T’esperem el divendres dia 2 d’octubre de 5 a 8 de la tarde”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*