L’Ajuntament de Bunyol convoca sessió plenària ordinària per aquest dilluns, 27 d’abril

Sesión plenaria del Ayuntamiento de Buñol.
Sesión plenaria del Ayuntamiento de Buñol.

Post també disponible en: Castellano

L’emissora municipal ho gravarà íntegre i el pujarà a les xarxes socials després de la seua finalització perquè tots els veïns puguin veure-ho i no assisteixin a l’consistori

L’Ajuntament de Bunyol convoca aquest dilluns sessió ordinària de ple a la sala de sessions de la casa consistorial amb diferents punts en l’ordre del dia. Un dels punts més destacats és la proposició relativa a la suspensió de la Tomatina. Abans d’això es proposarà l’aprovació de la proposta relativa a expedient de devolució de garantia definitiva de l’contracte de servei de recollida de residus sòlids urbans i recollida de mobles i estris, així com el reconeixement de deute de l’exercici passat.

Després d’això es donarà compte de resolucions adoptades per l’alcaldia i regidors delegats. Finalment, es donarà compte de decrets sobre revocació de delegacions i sobre delegacions conferides a membre de la Junta de Govern Local i Tinent d’Alcalde, respectivament. El ple acabarà com sempre amb precs i preguntes.

Perquè tots els veïns puguan veure aquest ple, la ràdio municipal estarà present. Serà pujat íntegre a les xarxes socials i YouTube perquè tothom pugui veure-ho després de la seua finalització, de manera que s’evita que al saló de plens pugui haver aglomeracions de veïns.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*