L’Ajuntament de Bunyol obre el termini de sol·licituds de les Ajudes Parèntesi, incloses en el Pla Resistir

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Bunyol obre el termini de sol·licituds de les ajudes “Parèntesi”, destinades a hostaleria, restauració i oci nocturn, activitats esportives, activitats artístiques i espectacle, turístiques i recreatives de l’10 a el 23 de febrer

L’alcaldessa de Bunyol, Juncal Carrascosa, ha informat que l’Ajuntament ha obert el termini de sol·licituds de les ajudes “Parèntesi”, de l’10 a el 23 de Febrer. Aquests ajuts de el pla “Parèntesi” compten amb Fons de GVA, de la Diputació així com de l’Ajuntament mateix; i estan destinades a hostaleria, restauració i oci nocturn, activitats esportives, activitats artístiques i espectacle, turístiques i recreatives. En definitiva, estan enfocades als sectors recollits en el Decret Llei 1/202 de 22 de Gener de la Generalitat Valenciana.

Juncal Carrascosa ha afegit que la sol·licitud d’aquests ajuts ja es pot descarregar al web de l’ajuntament, buñol.es. L’Ajuntament de Bunyol, tal com ha informat l’alcaldessa, “s’ha afanyat a informar de l’obertura de l’termini de sol·licitud, sent un dels primer pobles en publicar aquestes ajudes destinades a hostaleria, restauració i oci nocturn, activitats esportives, activitats artístiques i espectacle, turístiques i recreatives, sectors afectats recollits en el Decret Llei 1/202 de 22 de gener de GVA “.

Els ajuts destinaran 2.000 euros per autònom o micro empresa i 200 per cada un dels empleats contractats. Les bases i instància poden descarregar-se en la pàgina web de l’ajuntament en la secció AJUNTAMENT-ADMINISTRACIÓ-TAULER D’ANUNCIS.

Para cualquier consulta pueden contactar con BUINSA.

Bases:

Solicitud:

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*