FGV reduirà la freqüència de pas a 12 minuts en el tram l’Eliana-Empalme

Post també disponible en: Castellano

La Generalitat presenta el Pla de Millora de Freqüències de Metrovalencia amb una inversió de 235 milions d’euros

La Generalitat Valenciana ha presentat hui el Pla de Millora de Freqüències de la xarxa de Metrovalencia previst per als pròxims anys, pel qual es reduirà a 12 minuts la freqüència de pas en el tram l’Eliana-Empalme. La reducció serà considerable ja que en l’actualitat és de 30 minuts i de 15 en les hores puntes, i donarà resposta a demandes històriques dels veïns i veïnes de la localitat. 

Aquest Pla comptarà amb una inversió total de 235 milions d’euros. De la quantitat anunciada, més de 90 milions s’invertiran en les línies de metro per a desdoblegar trams de via única; augmentar els punts de fuita i encreuament en diferents trams en superfície; suprimir passos a nivell, i modernitzar enclavaments i sistemes de protecció de trens.

L’alcalde, Salva Torrent, ha celebrat el projecte que serà fonamental per a consolidar el servei com una alternativa real a l’ús de vehicle privat, amb el conseqüent benefici mediambiental, i ha recordat que els treballs de redacció per a duplicar les vies de la L2 entre el tram Paterna-Font del Jarro ja estan en marxa des d’el mes de novembre passat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*