L’Ajuntament de Cheste reconeix la col·laboració dels agricultors durant la pandèmia

Post també disponible en: Castellano

Divendres passat, 14 de maig, l’Ajuntament va realitzar un homenatge a tots els agricultors que van col·laborar desinfectant els carrers de la localitat durant el confinament, amb la invitació a un menjar. A més, des del consistori es va posar en valor el treball d’una empresa local amb 50 anys de trajectòria i una destacada projecció internacional.

“Hui ens hem reunit amb motiu del menjar anual del consell agrari, que té lloc cada any en aquestes dates. Aprofitant la trobada, des de l’Ajuntament hem decidit fer un reconeixement als agricultors que, en ple confinament, es van presentar voluntàriament per a fer les tasques de desinfecció de Xest, fent costat a la brigada municipal. Volem mostrar-los públicament el nostre agraïment, ja que no van dubtar a ajudar en moments molt difícils per a tots i bolcar-se amb el seu poble”, manifestava el regidor d’Agricultura, Francisco Llorens. “D’altra banda, també vull agrair la labor que realitzen els membres del consell agrari durant tot l’any, dedicant-se a la resolució dels problemes que van sorgint en l’àmbit de l’agricultura”.

“Enguany que ens ha tocat viure ha sigut dur, ple d’incertesa, allunyats dels nostres i amb limitacions per a relacionar-nos. Enmig d’aqueix marasme de tensió, por a la malaltia i dificultats econòmiques hi ha hagut molts col·lectius que s’han donat als altres, anteposant el col·lectiu a l’individual: sanitaris, comerços, agricultors, mestres, treballadors municipals, brigada, empreses que van realitzar donacions, voluntaris que s’oferien per a ajudar, músics que ens van ajudar a sentir que tot anava a passar, els partits polítics que acordem per unanimitat i treballant conjuntament les mesures econòmiques i socials del Pla Reactiva Xest; i tants més. En nom de l’Ajuntament els done les gràcies a tots, i hui especialment als agricultors per fer un pas al capdavant i ajudar al vostre poble”, declarava l’alcalde de Xest, José Morell. “Segur que cap pensàveu en un homenatge, ni en una compensació, només en què el virus no es propagara més i a parar els contagis. Però cal agrair-vos que quan tothom estava tancat a casa, isquéreu amb els vostres tractors a desinfectar, amb una actitud valenta i inspiradora”. 

José Morell va posar en valor a aquesta empresa xestana dedicada al disseny i fabricació d’equips per a la protecció de cultius que busca l’excel·lència a través de la inversió en I+D+i, destacant la seua aposta per la producció de màquines respectuoses amb el Medi Ambient amb la finalitat d’aconseguir una agricultura productiva, rendible i sostenible i enumerant els premis que ha rebut l’entitat tant a nivell nacional com internacional. “Amb tots aquests reconeixements, des del seu poble també havíem de felicitar-lo pel seu recorregut irreprotxable, líder, innovador i transformador”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*