L’Ajuntament de l’Eliana precinta les zones de joc en parcs i jardins

Post també disponible en: Castellano

Els xiquets i xiquetes de l’Eliana fins a 14 anys podran fer una passejada diària supervisada pels adults, en un radi d’un quilòmetre des de la seua casa, segons la nova ordre de Sanitat publicada en el BOE. Els desplaçaments seran de 60 minuts màxim, en un horari ampli compatible amb les hores solars de 9.00 a 21.00, amb la condició d’evitar aglomeracions i garantir la seguretat ciutadana. 

L’eixida de la població infantil estarà controlada pels progenitors o majors d’edat que convisquen en el mateix domicili o, en defecte d’això, per un adult responsable amb autorització prèvia. Els grups estaran formats pel major i fins a tres menors que seguiran les mesures de protecció prèvia al passeig (distància 2 metres, rentat de mans i màscara) i podran circular per qualsevol via o espai d’ús públic, inclosos els espais naturals i zones verdes autoritzades. 

El consistori s’ha avançat precintant els parcs i zones de joc del municipi, ja que no es permet l’accés a espais recreatius infantils a l’aire lliure, places o instal·lacions esportives. Des d’esta web https://1km.geomatico.es/ es permet veure la zona perimetral des de cada domicili, per a no incórrer en una infracció. 

L’alcalde, Salva Torrent, exigeix “prudència i responsabilitat” davant aquesta esperada mesura i apel·la al sentit comú de la ciutadania. A més, l’edil assegura que “des del consistori es continuaran prenent les mesures necessàries per a garantir la seguretat durant els passejos diaris, que normalitzen un poc més la vida dels veïns i veïnes de l’Eliana, en aquesta situació provocada pel COVID-19.”

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*