Alcaldia i regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Bunyol informen del repartiment de 3.000 màscares higièniques i reutilitzables en els comerços

Post també disponible en: Castellano

Han sigut elaborades per costureres voluntàries de la localitat. Es pretén generalitzar l’ús de màscares entre la població i assegurar el compliment de les normes sanitàries en els comerços locals

Juncal Carrascosa, alcaldessa de Bunyol i responsable de l’àrea de Comerç del consistori, ha confirmat el repartiment de 3.000 màscares higièniques i reutilitzables en els comerços de proximitat del sector de l’alimentació per al repartiment als seus clients.

L’objectiu d’esta iniciativa, en la que han col·laborat un grup de costureres voluntàries de la localitat, és col·laborar amb el xicotet comerç tenint un detall amb els clients que continuen creient en els nostres comerços encara en estos temps de crisi sanitària. “De esta forma també aconseguim repartir d’una forma generalitzada màscares gratuïtes a la població i assegurar-nos de que en els nostres comerços se seguixen les normes sanitàries recomendadas”, va destacar la primer edil bunyolense. 

Per al correcte ús de les màscares es recomana llavar les mans abans de manipular-les i col·locar-les sempre en la seua posició correcta, tapant nas i boca, sense tocar-les i sense retirar-les per a parlar o tossir. A més, la màscara ha de ser utilitzada sempre del mateix costat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*