L’Ajuntament d’Alborache continua amb les tasques de desinfecció i neteja del municipi

Post també disponible en: Castellano

Des de la declaració de l’estat d’alarma s’han fet prop de 25 neteges i desinfeccions en el municipi

En nom de l’Ajuntament i l’equip de govern, l’alcaldessa agraïx a la població el seu comportament durant el confinament

L’Ajuntament d’Alborache seguix realitzant tasques de desinfecció i neteja del municipi, amb especial cura en les zones de més afluència de públic, com l’exterior dels comerços oberts, la farmàcia, el supermercat, la residència, l’alberg o els contenidors d’escombraries i residus.

Des de la declaració de l’estat d’alarma aquesta neteja i desinfecció s’ha realitzat cada dos dies, sempre que les condicions meteorològiques ho han permès, ja que s’han hagut de suspendre amb les pluges per reprendre posteriorment. En total, en aquests 40 dies s’han realitzat prop de 25 recorreguts de desinfecció pel municipi.

L’Ajuntament vol agrair la seua col·laboració especialment als agricultors de la vila que han posat els seus mitjans propis per ajudar en aquestes tasques de neteja, ja que han estat indispensables per aconseguir que els carrers del municipi siguen més segures en la prevenció de l’contagi.

A més de la neteja i desinfecció, els serveis municipals de l’Ajuntament seguixen en actiu. Per exemple, els serveis socials estan disponibles per a les persones que és troben en situació de vulnerabilitat i el telèfon de suport psicològic segueix en marxa per a totes aquelles persones que necessiten un suport professional per passar el confinament (per telèfon (676.552.261, de dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00 hores, i per correu electrònic: gabinetepsico@alborache.es).

L’alcaldessa d’Alborache, Paqui Collado també vol agrair “a tots els veïns i veïnes, el seu comportament solidari i responsable, guardant el confinament recomanat que ens està ajudant a prevenir contagis al municipi. Apel·lem també al seu sentit de la responsabilitat demanant-los que seguixen les recomanacions sanitàries, mantenint les mesures higièniques i de distància social en les sortides a comprar o treballar i, sobretot, que seguixen quedant-se a casa”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*