L’Ajuntament de Bunyol amplia les ajudes socials per a famílies perjudicades per la crisi del Covid-19

Carles Xerri López, concejal de Educación del Ayuntamiento de Buñol.
Carles Xerri López, concejal de Educación del Ayuntamiento de Buñol.

Post també disponible en: Castellano

Carles Xerri, regidor de Benestar Social del Consistori buñolense, informa d’una ajuda de 200 euros, que s’incrementarà en 50 euros, per cada membre de la unitat de convivència

El Consistori bunyolense, a través de la regidoria de Benestar Social, informa de l’ampliació d’ajudes socials extraordinàries de caràcter temporal dirigides a famílies de la localitat que s’hagen vist perjudicades per l’actual situació derivada del COVID-19. 

L’edil responsable de l’àrea confirma que l’objectiu és protegir a totes aquelles persones afectades directament o indirectament pel Covid-19. Segons explica Xerri, estes ajudes podran ser sol·licitades per qualsevol persona que estiga afectada per este motiu com poden ser treballadors per compte d’altri en situació d’ERTE o en desocupació, “así com qualsevol altre col·lectiu que a causa de l’actual estat de paralització de l’economia puga ser susceptible de rebre esta ajuda puntual”.

Carles Xerri confirma que estes ajudes ja es poden sol·licitar cridant al 96 250 30 85, que és el telèfon dels Servicis Socials Municipals. En este sentit han informat que excepte urgències l’atenció al públic contínua restringida, per la qual cosa haurà de fer-se via telefònica. Des del departament els explicaran a les persones sol·licitants tots els passos que s’ha de seguir.

Requisits dels sol·licitants

Estes ajudes poden sol·licitar-les aquelles persones que no disposen de recursos suficients per a afrontar els gastos derivats de la situació d’emergència per la Covid- 19, a partir de l’Estat d’Alarma que va començar el 14 de març de 2020; i que no tinguen cap altra ajuda ni prestació per a la mateixa finalitat concreta per a la que s’atorga, per organisme públic o privat; i / o que la unitat familiar no tinga ingressos i recursos econòmics suficients per a fer front a les necessitats bàsiques.

Documentació

S’aportarà la sol·licitud en el model normalitzat i la documentació corresponent que li especificarà Servicis Socials a través de la crida de telèfon, segons siga la situació familiar. Quan estiga comprovada tota la documentació pels Servicis Socials Municipals, es presentaran els originals per Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Bunyol.

Una vegada concedida l’ajuda corresponent, s’abonarà per mitjà de transferència bancària, havent aportat el model de Domiciliació Bancària.

Carles Xerri recorda que els beneficiaris de les ajudes hauran d’aportar justificant de realització del gasto que ha provocat l’emergència objecte de l’ajuda en els termes que s’establisquen a este efecte, dels quals seran informats per part del personal dels servicis socials municipals.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*