L’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve signa el contracte amb l’empresa constructora del nou CEIP de Montesano

Post també disponible en: Castellano

La construcció del centre s’executarà en 13 meses i les obres començaran el pròxim mes de juny

Ahir, 26 de maig, va tindre lloc la signatura del contracte entre l’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve i l’empresa encarregada de construir el nou CEIP en Montesano, l’UTE Ceviam EPC SL i Joca Ingeniería y Construcciones S.A. Després de la formalització del contracte, diversos membres de la corporació local i el representant de la UTE van acudir a les parcel·les on s’ubicarà el nou centre educatiu.

Així, el mes de juny començaran les obres de construcció del col·legi públic, que haurà d’estar conclòs en un termini de 13 mesos. El preu del contracte ha sigut de 5.023.957,33 euros (IVA inclòs), i s’emmarca dins del Pla Edificant de Conselleria d’Educació.

La construcció del nou col·legi públic permetrà descongestionar el CEIP 8 d’abril, així com garantir que tots els xiquets i xiquetes del municipi tinguen la seua plaça escolar, davant el creixement exponencial de la població de Sant Antoni, especialment la infantil.

La signatura del contracte i el consegüent inici de les obres suposen culminar un projecte molt demandat, tant per la població com pel consistori mateix.“Es tracta d’un dia històric per al nostre municipi després de més de 6 anys lluitant per aquest projecte” assenyala l’alcalde, Quique Santafosta. “Per fi dotarem Sant Antoni de Benaixeve d’una de les infraestructures que més necessita i mereix. I amb això fem un altre pas més perquè la nostra localitat estiga en el més alt de la comarca de Camp de Túria”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*