L’Ajuntament de Turís recull aliments per a distribuir entre les persones més necessitades

Post també disponible en: Castellano

Durant l’estat d’alarma sanitària són moltes les famílies que estan passant-ho mal, a les quals els falta la més bàsica de les coses per a poder sobreviure, el menjar. Per això l’ajuntament estarà recollint durant els pròxims dies a les seues oficines aliments de primera necessitat.

L’Alcalde, Eugenio Fortaña, ha explicat esta mesura com “una manera de facilitar la tasca del voluntariat que treballa en El Rebost de l’església Evangèlica i Cáritas parroquial, que durant estos dies es veuen desbordats per la gran quantitat de persones que acudeixen a ells. Oferim els baixos de l’ajuntament com un lloc de fàcil accés per a tota la població, cèntric, i on tot el món pot deixar aliments no peribles que repartirem entre les dues entitats”.

Però la solidaritat veïnal no acaba ahí, ja que segons explica Fortaña des del consistori “coordinem un grup de més de seixanta dones que, de manera voluntària i amb tela que donen els comerços, confeccionen mascaretes que anem repartint entre els comerços de primera necessitat, el centre de salut i la Policia Local”.

Dues vesprades per setmana també es coordina a vora una cinquantena de llauradors que ixen per torns amb els atomitzadors per desinfectar el nucli urbà mentre la brigada municipal s’encarrega de les urbanitzacions del municipi. “És impressionant i motiu d’orgull com després de la seua jornada de treball acudeixen a la cita per protegir al seu veïnat. Realment estem vivint mostres de solidaritat que ens descriuen com a poble”.

A més, i segons confirma l’alcalde, en els últims dies diverses associacions de tota mena estan oferint el lleixiu que s’utilitza per a la desinfecció, i locals d’hostaleria manifesten el seu agraïment oferint un aperitiu als llauradors abans d’eixir amb els tractors”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*