L’Ajuntament de Turís reparteix als comerços i centre de salut mascaretes elaborades pel voluntariat

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Turís ha repartit les mascaretes que durant estos dies han confeccionat un gran nombre de dones voluntàries “que han oferit els seus serveis de manera desinteressada i altruista”, ha manifestat l’alcalde, Eugenio Fortaña.

Junt amb diverses regidores de l’equip de govern les han distribuïdes entre el centre de salut i els comerços del poble, “que durant estos dies treballen en primera línia per tal de cuidar-nos i abastir-nos dels béns de primera necessitat”. Tant el centre de salut com la Policia Local també han rebut pantalles protectores “perquè puguen desenvolupar la seua feina amb més garanties de seguretat”.

Els llauradors és altre sector “que en estos dies està contribuint de manera encomiable i generosa a combatre el coronavirus. Un grup de més de trenta tractors van recorreguent al llarg de la setmana el nucli urbà amb els seus atomitzadors per tal de desinfectar les vies. Maquinària més menuda passa pels carrers menys accessibles i la brigada municipal d’obres s’encarrega de cobrir els espais comuns i de més trànsit de les urbanitzacions”, explica Fortaña.

“Em sent molt orgullós de com està actuant tota la població, tant del veïnat, comerços i empreses que es queden a casa complint amb el confinament de l’estat d’alarma, com del voluntariat que confecciona les mascaretes, els llauradors, els comerços i farmàcies que ofereixen els seus serveis, i el departament de serveis socials i Policia Local que treballen a ple rendiment per mantindre la nostra seguretat i assistir a les persones que més complicat ho tenen”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*