L’Ajuntament de Vilamarxant destina un total de 88.703,92 euros en les ajudes al comerç i professionals del municipi per a pal·liar els efectes de la COVID-19

Post també disponible en: Castellano

Un total de 81 negocis de Vilamarxant han sigut els beneficiaris de les ajudes al comerç i professionals de l’Ajuntament per a pal·liar els efectes de la pandèmia provocada per la COVID-19. Divendres passat, 20 de novembre, es va fer pública la llista amb els negocis que es beneficiaran d’estes ajudes en les quals la Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Víctor Sanchis, ha invertit 88.703,92 euros.

Esta és la primera ocasió en la qual es destina una subvenció d’estes característiques i calat als comerços de Vilamarxant i que permetrà frenar les conseqüències derivades de la crisi sanitària que està vivint la societat.

Els comerços beneficiats, que rebran de manera immediata les ajudes concedides, podran presentar les factures justificatives de les despeses deduïbles en les bases fins a aconseguir l’import de 1.000 euros abans del 16 de desembre del present any.

Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica de Vilamarxant, ha valorat positivament el treball realitzat i que s’ha materialitzat en la creació d’estes subvencions per primera vegada en la història de l’administració local.

“Estem molt contents d’haver fet efectives estes ajudes en un breu espai de temps per a ajudar als negocis de la localitat que més ho necessiten. Sabem el moment que estan passant i volem posar el nostre granet d’arena per a fer que seguisquen amb la seua activitat al nostre poble”, ha explicat Sanchis.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*