L’Ajuntament de Xest estalvia en despeses d’impressió i còpies amb una nova adjudicació del contracte

José Vicente Guijarro. Concejalía de Empleo, Personal, Servicios Municipales y Transparencia.

Post també disponible en: Castellano

Recentment l’Ajuntament ha adjudicat el contracte de subministrament i servei d’equips d’impressió, escàner i còpia a l’empresa SAT Inforlingua SL, a partir de la modalitat de pagament per còpia, amb un import anual de 17.477,04 euros més IVA.

“Amb aquesta adjudicació eliminem el contracte anterior amb l’empresa Ricoh, que durant diversos anys es trobava en situació irregular. A més, el nou servei contractat millorarà el sistema d’impressió i fotocopiat i suposarà un important estalvi. Per donar un exemple, en l’exercici 2020 es va reconéixer a Ricoh un total de 34.390,66 euros per les lectures de les impressores i fotocopiadores”, especifica el regidor de Serveis, José Vicente Guijarro.

La duració del contracte serà de dos anys prorrogables per anualitats fins a un total de quatre anys i l’adjudicació contempla la substitució de 14 màquines i la reducció dels terminis d’assistència tècnica i del servei post-venda. 

“En definitiva, amb el nou contracte millorarem la gestió administrativa i a optimitzar l’ús de recursos, reduint costos i incorporant mesures de sostenibilitat ambiental. Comptarem amb els subministraments originals del fabricador i tindrem garantida la substitució per avaria i la seguretat del sistema d’impressió amb la integració en el sistema informàtic, evitant bretxes de seguretat i incompliments normatius”, destaca Guijarro.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*