L’Ajuntament d’Utiel comunica la suspensió de la Fira i Festes 2020

Post també disponible en: Castellano

La crisi sanitària COVID-19 obliga a suspendre les festes del municipi

L’Ajuntament d’Utiel, reunit amb la Comissió Sectorial de Festejos, ha decidit per unanimitat suspendre la Fira i Festes d’Utiel 2020 davant l’actual situació de crisi sanitària.

La decisió s’ha adoptat per evitar concentracions i aglomeracions que puguen derivar en un repunt de contagis de coronavirus.

De la mateixa manera, el consistori utielano i les comissions de festes de les pedanies d’Utiel, han determinat la suspensió tant de les festes patronals com les d’estiu.

L’objectiu principal és garantir la salut i la seguretat de la ciutadania davant un escenari incert que depèn de l’evolució de la malaltia.

L’Ajuntament d’Utiel i els diferents representants d’entitats festives d’Utiel i pedanies han mostrat la seua tristesa davant aquesta difícil situació però han coincidit a suspendre les festes com una acció necessària i responsable per salvaguardar la salut i seguretat de tota la població.

El consistori utielano vol traslladar un missatge d’ànim i força a tota la població per superar units aquest període advers i esperar amb il·lusió la celebració de les festes el proper any.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*