L’Ajuntament d’Utiel contracta a 2 treballadores a través del programa EMCORP

Post també disponible en: Castellano

Les beneficiàries exerciran les funcions de conserge i jardinera

El programa EMCORP de el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) arrenca a l’Ajuntament d’Utiel amb una dotació de 32.461,84 €
En concret, el consistori ha rebut aquesta subvenció de LABORA, a través de la Conselleria d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball, per a la contractació de 2 persones desocupades de al menys 30 anys d’edat.

En aquest cas, les beneficiàries de l’EMCORP 2020 desempañarán les ocupacions de conserge i jardinera a jornada completa i el període de contractació d’aquest pla és de 6 mesos.

EMCORP és un programa de subvencions d’iniciativa social destinat a la contractació de persones desocupades de al menys 30 anys d’edat, en col·laboració amb les corporacions locals.

Aquest pla, juntament amb els programes Avalem Experiència i Avalem Joves que inclouran pròximes contractacions al consistori utielano, es convoquen per a generar ocupació d’interès general i social.

“Aquest tipus de programes de foment de l’ocupació, iniciatives de caràcter formatiu i ajudes dirigides a autònoms i empresaris de la localitat, formen part de les accions que l’Ajuntament d’Utiel està duent a terme per millorar les possibilitats d’ocupació de persones aturades del municipi , especialment en aquests moments de crisi generada per la COVID 19 “apunta la regidora de serveis generals i recursos humans, Eloísa Viana.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*