L’Ajuntament d’Utiel llança la campanya “Respectar = Gaudir”

La Concejalía de Igualdad ha editado material de difusión con este lema para prevenir cualquier tipo de violencia o agresión, especialmente durante la celebración de la Feria y Fiestas.
dav

Post també disponible en: Castellano

La Concejalía de Igualdad ha editado material de difusión con este lema para prevenir cualquier tipo de violencia o agresión, especialmente durante la celebración de la Feria y Fiestas.
La Regidoria d’Igualtat ha editat material de difusió amb aquest lema per prevenir qualsevol tipus de violència o agressió, especialment durant la celebració de la Fira i Festes.

La Regidoria de Sanitat i Igualtat, coincidint amb la proximitat de la Fira i Festes d’Utiel, ha posat en marxa una nova campanya de prevenció amb l’objectiu d’evitar qualsevol acte de violència o agressió.

Sota el lema “Respectar = Gaudir” l’Ajuntament d’Utiel llança una campanya de sensibilització dirigida a tota la població i en particular als més joves, sobre la tolerància 0 cap a qualsevol tipus de comportament agressiu. Amb aquesta campanya s’anima a la ciutadania a gaudir d’unes festes lliures de violència amb el respecte com a base fonamental de convivència.

A més, per segon any consecutiu, el consistori utielano se suma a les campanyes “NO ÉS NO. Per unes festes lliures de Violència de Gènere “i” Quan pots parar no vols, i quan vols parar, no pots. Pensa-ho “, dirigides a un consum responsable d’alcohol en festes.

Per promocionar les dues campanyes, s’ha editat material de difusió amb missatges preventius que es faran arribar a través de cartelleria, polseres, ventalls de cartró i gots reutilitzables.

A partir d’avui, durant el repartiment del Llibre de la Fira i Festes d’Utiel, es farà entrega d’una polsera amb el lema “Respectar = Gaudir” en què apareix detallat el telèfon de l’oficina d’atenció a les víctimes del delicte de Utiel (96.217 31 26) i el d’atenció a víctimes de maltractaments (016).

La setmana que ve es procedirà al repartiment d’un lot de material a cada penya inscrita en l’Agrupació de Penya Utielanas perquè en les carpes s’incloguin en lloc visible els cartells de prevenció en consum d’alcohol i drogues i els propis integrants de les penyes facin ús dels polseres i ventalls promocionals de la campanya Respectar = Gaudir.

La Regidoria d’Igualtat agraeix la col·laboració de la Comissió de Festejos i de l’Agrupació de Penyes Utielanas en la tasca de difusió de les dues campanyes per compartir unes festes igualitàries i inclusives que es desenvolupin sense incidents.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*