L’alcalde d’Aiora demana als seus veïns que s’auto confinen per l’increment exponencial de covid-19 que pot anar en augment en els propers dies

Post també disponible en: Castellano

L’alcalde d’Ayora, José Vicente Anaya, ha emès aquest dissabte un ban municipal en què recomana als seus conveïns “l’acte confinament en els seus domicilis sortint en els casos que sigui necessari, casos d’urgència, per acudir al seu lloc de treball o atendre persones que requereixin atencions especials “.

En aquest bàndol l’alcalde ordena a més la “suspensió de tots els actes públics, culturals, esdeveniments esportius i socioculturals en el terme municipal d’Ayora. S’ordena el tancament de parcs i jardins, zones de jocs infantils o esportives urbanes, així com el tancament dels espais culturals municipals i la restricció de les reunions de grups o associacions en dependències municipals “.

José Vicente Anaya també requereix en el seu bàndol als comerços i establiments d’hostaleria l’adopció i manteniment de totes les mesures sanitàries oportunes “.

L’alcalde justifica aquestes mesures restrictives davant el “increment exponencial de casos de covid-19, podent anar en augment en els propers dies”. I és que segons les dades de Salut Pública, durant els últims set dies s’han detectat 23 nous casos a Ayora, el que indica una incidència acumulada de 545,93 casos per cada 100.000 habitants, “de manera que segons els indicadors de el Consell Interterritorial de el Sistema Nacional de Salut estem en una valoració de Risc Molt Alt “.

En el seu bàndol José Vicente Anaya fa una crida a tota la ciutadania perquè “des de la responsabilitat individual de cadascú, tant en l’àmbit familiar com social, així com a la responsabilitat col·lectiva, tinguem un comportament exemplar en el compliment de les normes per evitar en la mesura possible els contagis, distància interpersonals de 1,5 metres, mascareta obligatòria en tots els espais i higiene de mans, com a mesures a respectar en tot moment”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*