La Comunitat Valenciana, en toc de queda des d’aquesta mateixa nit

Post també disponible en: Castellano

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat aquest matí la instauració d’un toc de queda a la Comunitat Valenciana ja a partir d’aquesta mateixa nit, el que suposa la prohibició es sortir al carrer a partir de les 24,00 hores i fins a les 6 del matí de l’endemà. Tanmateix, aquest dissabte s’ha decidit retardar una hora la mesura per intentar minimitzar el dany possible a l’hostaleria a la nit de dissabte seguint la petició dels empresaris.

El cap de el Consell ha anunciat en una declaració institucional aquesta restricció de la mobilitat que s’inclou en una resolució de la Conselleria de Sanitat que també restringeix les reunions socials i limita el nombre de persones que poden ajuntar-se a tan sols 6 persones.

Tampoc es podrà consumir a les barres dels bars. A més només es podrà vendre alcohol fins les deu del nit excepte en els bars. Es tanquen també els parcs públics. Tot i que la Comunitat Valenciana és de les autonomies que millors taxes de contagi registra, el Consell ha considerat que “no es pot esperar més i la resolució es publica avui mateix, de manera que les restriccions entren en vigor aquesta mateixa nit”.

A tot això s’uneix que el Govern d’Espanya ha de declarar. molt probablement, aquest diumenge l’estat d’alarma a tot l’Estat després de la petició de deu autonomies per tenir cobertura jurídica suficient amb la qual endurir les restriccions de mobilitat i poder fer front a l’increment de contagis de Covid-19.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*