L’Atenció Primària del departament de Salut de Manises, finalista en l’edició de 2019 dels premis Best in Class

El servicio da cobertura a 195.000 personas de 14 municipios.
El servicio da cobertura a 195.000 personas de 14 municipios.

Post també disponible en: Castellano

Aquests guardons reconeixen els millors centres i serveis sanitaris d’Espanya

El servei dóna cobertura a 195.000 persones de 14 municipis

El servei d’Atenció Primària del Departament de Salut de Manises ha estat nominat als Premis Best in Class (BIC) en la seva edició de 2019. Els Premis BIC són uns guardons promoguts per Gaseta Mèdica i la Càtedra d’Innovació i Gestió Sanitària de la Universitat rei Joan Carles que tenen com a objectiu reconèixer al millor hospital i als millors serveis i unitats sanitàries a Espanya que busquen l’excel·lència en l’atenció que presten als seus pacients.

Aquestes nominacions reforcen la tasca dels professionals del Departament de Salut de Manises ja que suposen un reconeixement a la tasca transversal i de servei en totes les seves àrees en matèria de qualitat assistencial i atenció centrada en el pacient, especialment en un àrea com Atenció Primària, especialment en una àrea com Atenció Primària, on des de fa temps i segons informes de societat científiques s’evidencia una manca d’especialistes. En l’última edició d’aquests Premis es van presentar al voltant de 800 serveis i 120 hospitals de tot Espanya.

L’activitat del Departament de Salut de Manises ja ha estat reconeguda en diferents edicions com a finalistes en els premis Best in Class (BIC). Així el 2017, l’Hospital de Manises va arribar a la final en la categoria d’excel·lència en Atenció Primària, i va rebre mencions en els serveis de Digestiu, Nefrologia i RSC. En l’edició de l’any passat, el centre hospitalari de Manises va ser nominat com a Millor Hospital i en la categoria de millor servei de Ginecologia.

Reconeixement i certificacions

En 2019, l’Hospital de Manises ha estat reconegut com un dels millors hospitals espanyols en els Best Spanish Hospital Awards (BHS), una iniciativa, organitzada per Higia Bechmarking i ASHO, que premia la gestió clínica dels centres, tant públics com privats , de tot el territori nacional. Després de l’avaluació de 250 indicadors de qualitat assistencial i funcionament, el centre hospitalari valencià va obtenir dos guardons, un en la categoria diagnòstica del sistema nerviós i un altre a la de Malalties Infeccioses.

En l’àmbit de la gestió, l’Hospital de Manises és el centre sanitari públic amb més àrees acreditades per diferents normes de qualitat segons el Registre Autonòmic de Certificacions de Qualitat de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Així, el centre hospitalari compta amb l’acreditació QH + 2 que atorga IDIS, la distinció EFQM 500+, màxima distinció que concedeix el Club Excel·lència en Gestió. També és l’únic departament que compta amb tots els seus centres de salut certificats amb el segell ISO 9001 i 14001, a més de la totalitat d’activitats assistencials i no assistencials per a la prestació de serveis mèdic-sanitarios.Asimismo, disposa del certificat sensar com Hospital Segur.

L’Hospital de Manises també ha rebut, entre altres guardons, el premi Empresa Saludable 2017 que concedeix el Consell Generalitat de Relacions Industrials i Ciències del Treball per la trajectòria i bon fer en la prevenció de riscos laborals. A més, cal destacar que l’Hospital ha participat en el llibre “Organitzacions Saludables: Deu casos d’èxit”, i ha rebut el premi nacional “Hospital Optimista” patrocinat per la fundació Atresmedia.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*