Alicia, el primer bebé nascut a l’Hospital de Manises en 2023

Post també disponible en: Castellano

El bebé va nàixer la nit del primer dia de l’any a les 21.06 i va pesar 3’27 quilos 

L’Hospital de Manises és un centre de referència en l’àrea matern-infantil

Alicia. Així es diu el primer bebé nascut en 2023 a l’Hospital de Manises durant la nit del primer dia de l’any a les 21.06 hores, un dia després que sonaren les tradicionals campanades i de rebre l’any nou. Alicia, que va pesar 3’27 quilograms, i els seus papàs es troben en perfecte estat de salut. Els seus pares li van donar la benvinguda al món amb nervis, molta alegria i emoció. 

Xiaozhem, de 42 anys, i Óscar, de 40 anys, tots dos de Manises, han expressat la seua emoció davant el feliç esdeveniment que ha coincidit amb una data tan especial. Al migdia els pares de la nounada han rebut la visita del cap del servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital, el Dr. Fernando Gil Raga, qui els ha transmés la seua alegria pel naixement de la xicoteta i els ha fet lliurament d’un obsequi amb motiu del naixement. 

Compromesos amb la maternitat

Des de la seua obertura, l’Hospital de Manises ha comptat amb els millors especialistes per a assistir a les mares durant el part, convertint-se en un centre de referència en l’àrea de matern-infantil, també en les especialitats de ginecologia i obstetrícia, reconegudes amb el guardó obtingut a nacional en l’última edició dels premis Best in Class.

L’Hospital  de Manises, referent en l’assistència humanitzada al part, compta amb un equip de matrones i ginecòlegs conscienciats amb la importància d’un part mínimament medicalitzat i respectuós amb les decisions dels progenitors.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*