L’Eliana recapta 5.521 euros per a la investigació en la IV Marxa Solidària contra el Càncer

Más de 1750 participantes volvieron a batir el record del 2018.
Más de 1750 participantes volvieron a batir el record del 2018.

Post també disponible en: Castellano

Más de 1750 participantes volvieron a batir el record del 2018.
Més de 1750 participants van tornar a batre el rècord del 2018.

Més de 1750 participants van tornar a batre el rècord del 2018

Els veïns i veïnes de l’Eliana van tornar a demostrar per quart any consecutiu que el nostre municipi s’uneix davant d’un esdeveniment esportiu i solidari com és la IV Marxa Solidària contra el Càncer. Un any més, vam batre el nostre propi rècord de participació amb més 1750 dorsals i una recaptació total de 5.521 euros, que es destinaran a beques per a la investigació lliurades pel Circuit RunCáncer València.

Moments abans de l’arrencada de la marxa de 5 quilòmetres pel nostre municipi, el grup de Hip Hop de l’Escola Municipal de Dansa de l’Eliana va realitzar un ball d’exhibició per animar els participants. Després d’elles, va tenir lloc una sessió de calfament i estiraments dirigida per la coordinadora de l’Escola Activitats Dirigides.

Una vegada conclosa la marxa, l’alcalde Salva Torrent, la regidora d’esports Eva Santafé, la presidenta i vicepresidenta de la Junta Local AECC, Gema Ferri y Paqui Díaz van fer lliurament del xec de més de 5.500€ a Javier Llombart, sub director de la Junta Provincial AECC de València.
 
Una vegada més vam demostrar que els veïns i veïnes de l’Eliana es bolquen amb una causa solidària com és la lluita contra el Càncer. Hem batut el nostre rècord amb més de 1750 dorsals venuts i volem continuar fent-ho en les pròximes edicions fins a arribar als 2000.”, ressalte l’alcalde.
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*