L’ElianaVol organitza una campanya de recollida d’aliments per a aquest cap de setmana

Post també disponible en: Castellano

La cita solidària tindrà lloc este divendres i dissabte, entre les 10 i les 20 hores en l’Espai Vicente Tarazona

L’associació L’ElianaVol, en col·laboració amb la regidoria de Cooperació, Voluntariat i Solidaritat de l’Ajuntament, ha organitzat una recollida d’aliments solidària que tindrà lloc aquest divendres 29 i dissabte 30 de maig. Entre les 10 del matí i les 20 hores, les persones que vulguen participar poden acostar a l’espai Vicente Tarazona del Parc de la Pineda queviures i productes com ara conserves, pasta, sucre, aliments infantils, detergent, màscares, etc. 

L’entitat local pel voluntariat destinarà els aliments i productes rebuts a l’ajuda de famílies en situacions d’emergència a través de l’entitat València és refugi.

Des de l’inici de la pandèmia global provocada pel Covid-19, L’ElianaVol no ha deixat de realitzar accions solidàries amb l’objectiu de pal·liar les conseqüències econòmiques, socials i sanitàries entre els més desfavorits. Per a això ha comptat recentment amb el suport del consistori, en l’enviament de productes bàsics als campaments de refugiats a Grècia. 

La regidora de Voluntariat, Cristina Díaz, ha convidat a elianers i elianeres a demostrar, una vegada més, el seu compromís social i a participar en aquesta nova campanya de recollida d’aliments per a les famílies que, en aquesta situació tan excepcional que estem vivint, estan patint condicions d’emergència alimentària.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*