L’equip de Serveis Socials de San Antoni de Benagéber llança una campanya de prevenció del suïcidi

Post també disponible en: Castellano

El vídeo-taller estarà disponible del 23 al 30 de setembre

El suïcidi és la principal causa d’externa de morts a Espanya superant a les morts per accident de trànsit

Davant les elevades xifres de morts per suïcide en els últims anys, l’equip de Serveis Socials de la regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha preparat una campanya de prevenció que es desenvoluparà del 23 al 30 de setembre. A través d’un vídeo taller, que estarà disponible en el següent enllaç: https://hablemosdeigualdad.es/sanantonio-prevencionsuicidio es pretén conscienciar a la població sobre aquest greu problema i sobretot, previndre’l.

Segons dades de la Fundació Espanyola per a la Prevenció del Suïcidi, a Espanya se suïciden 10 persones al dia, fet que equival a un suïcidi cada 2 hores i mitja. El suïcidi continua sent la principal causa externa de morts a Espanya duplicant a les morts causades per accidents de trafique. El passat 10 de setembre es commemorava el Dia Internacional per a la Prevenció del Suïcidi.

Una de les claus per a poder previndre’l és parlar-ne obertament, i és essencial que l’entorn de la víctima s’involucre, davant la detecció de possibles conductes suïcides, oferint ajuda i comptant amb els serveis i recursos disponibles per a això.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*