Montserrat Martí Caballé i Javier Palacios en la gala lírica d’homenatge a José María Cervera Lloret d’Alboraig

Post també disponible en: Castellano

El 25 de setembre, a les 18.00 h., l’Auditori José María Cervera Collado d’Alborache acull una gala lírica amb la soprano Montserrat Martí Caballé i el tenor Javier Palacios, acompanyats per l’Orquestra Filharmònica Fundació Ciutat de Requena, dirigida per Francisco Melero.
Aquest és l’últim acte en el marc de la celebració del 110 aniversari del naixement del músic i pedagog musical José María Cervera Lloret, que han estat celebrant-se al llarg de l’any.
La soprano Montserrat Martí Caballé, barcelonina, amb quasi 30 anys de trajectòria en el bel cant va començar la seua carrera com a solista a Alemanya, amb el paper de Zerlina en l’obra Don Giovanni, presentada en l’Òpera de l’Estat d’Hamburg. Ha participat en l’òpera La casa de Bernarda Alba del compositor espanyol Miquel Ortega, en el rol d’Adela, en la primera òpera en espanyol de l’obra de teatre lorquiana. També, ha encarnat a la comtessa Eylo, esposa del comte Ansúrez en l’òpera sacra Ansur del compositor Ernesto Monsalve, en la commemoració del 900 aniversari de la defunció del fundador de Valladolid.
El tenor valencià Javier Palacios va iniciar els seus estudis musicals en l’escolania “La nostra Senyora Verge dels Desemparats” i va finalitzar els seus estudis en el “Conservatori Superior de Música de València”. Ha obtingut diversos premis de música en concursos internacionals, entre ells, el primer premi en el Concurs Nacional de Canto de Logronyo, Concurs Internacional de Canto Luis Mariano (Irun), Concurs Internacional Manuel Asensi (Barcelona), Concurs Internacional AS.LI.CO (Milà), Concurs Internacional Pedro Lavirgen (Còrdova); a més d’altres premis en concursos internacionals.
L’Orquestra Filharmònica Fundació Ciutat de Requena, és fundada pel seu director actual, Francisco Melero en 2006, com a resposta a l’interés d’un jove grup de música/us de corda, en diferents graus de formació, per continuar ampliant la seua experiència musical en el si d’una orquestra simfònica.
L’assistència a aquest concert és gratuïta fins a completar l’aforament. És imprescindible l’ús de màscares. L’Ajuntament d’Alborache controlarà l’accés i el compliment de les mesures de distanciament i seguretat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*