L’Equip Específic d’Intervenció en la Infància i l’Adolescència ofereix dos tallers gratuïts dirigits a famílies a Utiel

a Mancomunidad del Interior celebra su primer foro de empleo en la comarca con más de 700 asistentes y 11 empresas de la zona.
El Equipo Específico de Intervención en la Infancia y la Adolescencia ofrece dos talleres gratuitos dirigidos a familias

Post també disponible en: Castellano

Amb l’objectiu de facilitar les estratègies i els recursos necessaris que permetin l’actuació i prevenció de conductes de risc en l’ambient familiar

L’Equip Específic d’Intervenció en la Infància i l’Adolescència (E.E.I.I.A.) de la Mancomunitat de l’Interior oferirà, de manera gratuïta, dos tallers de divulgació i formació en matèria d’educació i prevenció adreçats a famílies.
El primer taller, titulat ‘Nosaltres, mares i pares’, se celebrarà el dimarts 10 de desembre en horari de 17 a 19 hores i tractarà temes com el relleu generacional, la parentalitat positiva i responsable, la pràctica de la intel·ligència emocional en l’àmbit familiar, l’atenció plena o la nova forma de comunicar-nos.

El segon taller, ‘Un acostament a les drogues’, tindrà lloc el dimarts 17 de desembre en horari de 17 a 19 hores i girarà entorn a conceptes bàsics sobre drogues, les seues conseqüències o de com dialogar sobre elles en l’ambient familiar.

Tots dos tallers es celebraran a la seu de la Mancomunitat de l’Interior (C / Adarve, 5 de Utiel) i estan dirigits a qualsevol pare o mare interessat en conèixer o aprofundir en les possibilitats d’actuació preventiva en la seua família.

Els objectius d’aquestes accions passen per afavorir la presa de consciència sobre l’àmplia capacitat d’influència que té la família sobre els seus fills i filles en matèria d’educació i prevenció de conductes de risc; així com de facilitar a les famílies d’estratègies i recursos que permetin actuacions educatives i preventives d’una manera adequada.


Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*