L’equip juvenil del Club Handbol es penja la medalla de bronze en la final de Copa

Post també disponible en: Castellano

Els de Tito Wilson completen així una temporada memorable

L’equip juvenil del Club Handbol Bunyol va acabar tercer en la final de la Copa Federació i es va penjar el bronze. Els buñolenses van disputar aquest dimecres la final a manera de triangular davant el Handbol Florida -que exercia d’amfitrió- i el Handbol Oliva, dos dels equips mes forts de la categoria.

En el primer partit els de Tito Wilson van caure per 18 a 21 davant l’Oliva. Mentre que en el segon xoc, els de Bunyol van perdre per 21 a 19. Els xavals li ho van deixar tot en el terreny de joc i van barallar cada pilota i cada minut. L’entrenador del juvenil va fer balanç de la temporada després de les trobades. Ha comentat en la seua pàgina de Facebook que «ha sigut temporada bonica i dura a parts iguals, on malgrat anar sempre a contra corrent i patint aconseguim acabar sent tercers de la comunitat en la Copa. Invictes en grups amb un 10 de 10, anant a jugar sempre justos i amb gent més xicoteta -6 juvenils i 4 cadets-. Orgullós d’aquest grup de xavals és poc…Això no ha fet res més a començar, seguim en la cresta«.

Els xavals van acabar molt satisfets la temporada i ja pensen en la següent, encara que el més immediat és descansar per a reposar forces.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*