El compositor valencià Andrés Valero-Castells lliurament l’obra “Catarsi en roig” encarregada per l’Ajuntament de Bunyol pel 75 aniversari de la Tomatina

Post també disponible en: Castellano

En 2020 es complien els 75 anys d’aquesta festa declarada d’Interés Turístic Internacional, però per la pandèmia va haver d’ajornar-se. Enguany sí que se celebra aqueix aniversari i aquest compositor, molt vinculat a Bunyol i a les seues dues societats musicals, ha fet lliurament d’aquesta gran obra original a la regidora de Turisme i Tomatina del Consistori, María Vallés. 

El compositor valencià Andrés Valero-Castells li va fer lliurament a la regidora de Turisme i Tomatina de l’Ajuntament de Bunyol, María Vallés, divendres passat de l’obra encarregada amb motiu del 75 aniversari d’aquesta festa, “Catarsi en roig”. Una petició que se li va fer en 2020, any en què anava a celebrar-se aqueix aniversari. Dos anys després sí que pot celebrar-se aquest aniversari i aquesta gran obra original s’estrenarà en la localitat el mes vinent de juliol. La seua música acompanyarà a aquesta festa per sempre.
L’edil María Vallés, es va mostrar molt satisfeta per poder comptar amb aquesta obra de mans d’un dels millors compositors, i que a més coneix les dues societats musicals de la localitat i la importància de la música a Bunyol. “Aquesta obra conjuba perfectament la passió que tenim al nostre poble per la música i per la Tomatina, la nostra festa”. 
“Catarsi en roig” serà estrenada per la banda simfònica del CIM L’Harmònica de Bunyol en el concert d’obertura de la Biennal de Música aquest mes de juliol. Per a la clausura, a càrrec de la banda simfònica de la SM L’Artística, tornarà a tocar-se per aquests músics, concloent així aquesta biennal. “És una peça curta, intensa i molt representativa del nostre poble”, confirma Juncal Carrascosa, Alcaldessa de la localitat, que també va ser present en el lliurament d’aquesta obra pel propi compositor valencià.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*