Les empreses de Bunyol mostren el seu suport per a col·laborar en la reconstrucció del Carrer Moratín

Post també disponible en: Castellano

Les grans empreses de material de construcció i prefabricats, situades a Bunyol, han mostrat la seua predisposició per a col·laborar i participar de manera activa en la reconstrucció del Carrer Moratín.

Juncal Carrascosa, Alcaldessa de Bunyol, s’ha reunit amb en les instal·lacions de l’empresa pública Bunyol Industrial (Buinsa) amb els representants de les empreses Precon, Cemex, Eiffage, Formigons Bunyol, Nerinea i Çimsa perquè, de manera solidària, aporten material en les obres iniciades després de la caiguda del mur del carrer Moratín.

“Els representants de les empreses han manifestat la seua disponibilitat tant per a ser proveïdors amb les millors garanties, com aportar algun tipus d’ajuda per a la rehabilitació”, ha explicat l’alcaldessa, que ha agraït el compromís i el suport de les empreses de Bunyol.

Durant la present setmana, a més, l’alcaldessa també s’entrevistarà amb la Delegada del Govern de la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, per a transmetre-li la urgència i la necessitat de col·laboració per part del Govern d’Espanya en les actuacions de rehabilitació.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*