Les falles de Benaguasil presenten els esbossos dels monuments fallers de 2024

Post també disponible en: Castellano

Les deu comissions de Benaguasil presenten davant el públic els projectes de les seues falles grans i infantils del pròxim any.

Aquest cap de setmana les comissions falleres de Benaguasil han revelat els esbossos dels monuments que plantaran l’any vinent, en un acte carregat d’emoció i ganes perquè aquests dibuixos cobren vida en poc més de tres mesos.
Representades pels presidents i falleres major i infantil, cadascuna de les 10 falles que hi ha a Benaguasil va pujar a l’escenari per a mostrar les seues propostes i revelar el que és el secret millor guardat per les comissions, els esbossos dels monuments que el 15 de març eixiran al carrer. 

Un a un tots ells van explicar la temàtica plasmada, l’artista i la composició dels monuments que es plantaran als carrers de Benaguasil el mes vinent de març.

A la presentació van acudir l’alcalde, Ximo Segarra, i la regidor de Falles, Ana Aleixandre, els qui, al costat de la presidenta de la Junta Local Fallera, Pepa Cano i les Falleres Majors de Benaguasil, van rebre a totes les comissions.

Amb anterioritat a l’acte, els representants de les comissions van desfilar pels carrers abillats amb la indumentària tradicional valenciana.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*