L’esportista utielano Kevin Koffi Illueca serà distingit amb el títol de “Ciutadà honorari d’Utiel”

Post també disponible en: Castellano

En l’última sessió plenària es va aprovar per unanimitat el seu nomenament. En pròximes dates, se celebrarà l’acte de lliurament d’aquesta distinció. 

El jove esportista utielano, Kevin Koffi Illueca, serà distingit amb el títol de “Ciutadà honorari d’Utiel” per la seua meteòrica trajectòria esportiva en kick-boxing coronada amb la medalla d’Or en el Campionat Mundial en 2021.

Ahir en sessió plenària es va aprovar per unanimitat el reconeixement d’aquesta condecoració de “Ciutadà Honorari” a Kevin Koffi Illueca que rebrà la distinció en un acte oficial a celebrar en pròximes dates, depenent dels compromisos i competicions esportives de l’homenatjat.

El mes de novembre passat, el Ple de l’Ajuntament d’Utiel va aprovar incoar l’expedient administratiu per a concedir a Kevin Claude Koffi Illueca la distinció de Ciutadà Honorari d’aquest Municipi, inclosa en el reglament d’honors, distincions i protocol.

Una condecoració que ha comptat amb l’aval de nombroses entitats de caràcter esportiu i cultural d’Utiel que s’han adherit a aquest merescut nomenament.

Mèrits esportius 

L’esportista utielano inicie la seua carrera esportiva en 2012 en competicions de kick-boxing a nivell autonòmic i nacional. Des de llavors i fins a l’actualitat, ha sumat al seu palmarés 49 medalles, sent 20 vegades campió d’Espanya i 19 vegades campió de la Comunitat Valenciana.

Els seus assoliments més destacats han sigut a nivell internacional, arribant a aconseguir el primer lloc del rànquing mundial en el Campionat del Món d’Itàlia en 2021. El utielano Kevin Koffi amb tan sols 23 anys, aconseguia una gran fita en convertir-se en el primer campió del món espanyol de kick-boxing.

L’últim reconeixement esportiu, es feia públic fa tan sols uns dies, en ser triat Millor esportista de l’any 2021 (Competidor Tatami Sport 2021 i Millor atleta de l’any 2021) per la Federació Espanyola de Kick-boxing i Muaythai (FEKM).

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*