L’Hospital de la Ribera comptarà amb 70 places més d’aparcament gratuït

Post també disponible en: Castellano

S’habilitaran en un terreny annex al centre hospitalari l’ús del qual ha estat cedit per la Diputació de València a la Conselleria de Sanitat 

Els treballs d’adequació del terreny tindran un cost de prop de 300.000 euros

Amb esta nova ampliació de places, els usuaris de l’Hospital d’Alzira disposaran de 649 places d’aparcament gratuït

L’Hospital Universitari de la Ribera comptarà amb 70 noves places d’aparcament gratuït, que se sumaran a les altres 569 places amb què ja compten els usuaris del centre hospitalari. 

Estes places d’aparcament estaran situades en un terreny de 3.255 metres quadrats, annex a l’Hospital d’Alzira, l’ús del qual ha estat cedit, recentment, per la Diputació de València, propietària del terreny, a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Segons ha destacat la gerent del Departament de Salut de la Ribera, Dra. Liliana Fuster, “ja s’ha iniciat el procediment administratiu per a la redacció del projecte dels treballs d’adequació del terreny, que suposaran una inversió total de prop de 300.000 euros”.

En esta inversió es contemplen les despeses derivades del moviment de terres, excavació, rasanteig, així com la recollida d’aigua i il·luminació, entre altres treballs.

La sol·licitud de cessió del terreny per al seu ús com a aparcament, ha sigut una de les actuacions que la direcció de l’Hospital de la Ribera ha estat duent a terme en els últims anys, “amb la finalitat de solucionar l’escassetat de places d’aparcament que el centre hospitalari pateix, de manera endèmica, des del moment de la seua obertura, fa ja més de 20 anys”.

Junt amb això, cal recordar el condicionament d’altres 40 places d’aparcament que l’Hospital de la Ribera va realitzar en 2019, “amb la finalitat de millorar l’accés dels pacients que acudeixen a les consultes externes de l’Hospital”.

La Dra. Liliana Fuster ha valorat “molt positivament la voluntat demostrada, tant per la Diputació de València, com per l’Ajuntament d’Alzira, en tot el procés administratiu que ha culminat amb la cessió del terreny a la Conselleria de Sanitat i que ens permet pal·liar, en certa manera, la falta d’espai amb què compta l’Hospital d’Alzira per a poder continuar creixent”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*