L’Hospital de Manises, nominat a millor centre sanitari pels premis BiC

Post també disponible en: Castellano

A més, ha sigut preseleccionat en les categories de Millor Hospital, Excel·lència en Atenció Primària i en els serveis de Patologia Digestiva i Dermatologia

Aquest guardó reconeix al millor centre d’Atenció Primària, al millor hospital i als millors serveis i unitats del territori nacional, tant públics com privats

L’Hospital de Manises ha sigut nominat entre els millors hospitals espanyols pels Premis Best in Class (BiC). Aquesta iniciativa organitzada per Gaseta Mèdica cerca reconéixer públicament al millor centre d’Atenció Primària, al millor hospital i als millors serveis i unitats del territori nacional, tant públics com privats, que busquen la excel·lència en l’atenció que presten als seus pacients. 
Després de l’avaluació, el centre hospitalari valencià ha quedat finalista en les categories de Millor Hospital i Excel·lència en Atenció Primària i en les unitats de Patologia Digestiva i de Dermatologia. “Aquest premi suposa un reconeixement extern i objectiu de l’assistència sanitària segura i de qualitat que sempre hem oferit en el Departament de Salut de Manises i que ens correspon com a hospital públic”, explica el Dr. Ricardo Trujillo, gerent del Departament de Salut de Manises.
A més d’aquest premi, l’Hospital de Manises es troba també entre els 10 millors hospitals valencians pels Premis Best Spanish Hospital Awards (BHS). Aquesta iniciativa organitzada per Higia Bechmarking i ASHO premia la gestió clínica dels centres, tant públics com privats, de tot el territori nacional. A més, d’entre el centenar de centres que han optat al premi, l’Hospital de Manises es troba entre els tres únics hospitals públics premiats de la Comunitat Valenciana en la categoria d’hospitals generals i de referència. 
Excel·lència Professional i Humana
L’Hospital de Manises és el centre sanitari públic amb més àrees acreditades per diferents normes de qualitat segons el Registre Autonòmic de Certificacions en Qualitat de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Així, el centre compta amb la màxima acreditació QH que ha atorgat IDIS en 2020, la distinció EFQM 500+, la màxima distinció que concedeix el Club Excel·lència en Gestió (CEG) i el model d’internacional de gestió de la qualitat més reconegut i estés a Europa. També, és l’únic departament que compta amb tots els seus centres de salut certificats amb el segell ISO 9001 i 14001, la totalitat d’activitats assistencials i no assistencials segons aquestes normes ISO. Així mateix, disposa del certificat de SENSAR com a Hospital Segur.
A més, el Departament de Salut de Manises compta amb el premi Empresa amb Ànima que concedeix ESSAT per la labor que realitza el centre hospitalari en l’àmbit sanitari i per l’excel·lència professional i humana cap als pacients i familiars que cada dia passen per alguna de les àrees del Departament. També ha sigut reconegut amb el Premi Preveure en la categoria d’empresa i institucions per la seua trajectòria i bon fer en la prevenció de riscos laborals.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*