L’Hospital de Manises, reconegut per la seua aposta innovadora en Recursos Humans

El Hospital de Manises, reconocido por su apuesta innovadora en Recursos Humanos.
MAGDALENA VALERIO, MINISTRA DE TRABAJO, EN LA ENTREGA DE LOS PREMIOS EXPANSION EMPLEO 2019. FOTO JMCADENAS. foto grupo premiados famila Abajo, de izqda a derecha.: Jesús Zaballa, director general de publicidad de Unidad Editorial; Alberto Martínez Sanguino, ‘HR vicepresident Iberian Zone’ de Schneider Electric España; Lucio Sáez González, ‘discipline leader talent solutions’ España de BBVA ; Ana I. Pereda, directora de EXPANSIÓN; Magdalena Valerio, Ministra de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social; Olga Sánchez, consejera delega de Axa España; Remedios Orrantia, directora de RRHH y ‘property’ de Vodafone España y Presidenta de la Fundación Vodafone; Ignacio de Orúe Sabau, director general de personas, comunicación y RRII de Orange; Alfonso Garrido-Lestache González, director de personas del Hospital de Manises; Arantxa Sánchez, directora de publicidad de Unidad Editorial. Arriba, de izqda a derecha.: Íñigo de Nogales, director de publicidad de Expansión y Empleo; Chema Palomo, ‘human resources group vicepresident global talent’ de Santander; Mireia Vidal, directora de RRHH de L’Oréal España; Álvaro Vázquez, director de gestión de personas de Securitas Direct; Olga de Aza, directora nacional del área de soluciones de RRHH de Grupo Norte; Aitor Rueda, director de RRHH Pernod Ricard España; Rafael Barrilero, socio de Mercer; Santiago Íñiguez de Onzoño, presidente de IE University; Sara Herrero, directora de RRHH de Accenture; Montse Mateos, redactora de EXPANSIÓN; Carlos Fernández García ‘HR business partner’ de Nationale Nederlanden; Tino Fernández, redactor jefe de EXPANSIÓN.

Post també disponible en: Castellano

El centro hospitalario ha recibido el premio Expansión por el proyecto Organización Emocional para Profesionales Sanitarios.
El centro hospitalario ha recibido el premio Expansión por el proyecto Organización Emocional para Profesionales Sanitarios.

El Departament de Salut de Manises continua treballant amb l’objectiu de ser un referent en la gestió sanitària a la Comunitat Valenciana i amb això en l’assistència i qualitat en el servei que reben els pacients de l’Hospital de Manises. En aquesta línia, s’ha desenvolupat internament el Projecte d’organització emocional per a professionals sanitaris, una iniciativa pionera que ha rebut el Premi Expansió a la Innovació en Recursos Humans 2019. Aquests guardons destaquen la implantació reeixida d’una novetat o millora en la gestió de la relació de l’organització amb els seus empleats que contribueixi positivament a l’rendiment ia la millora dels comportaments organitzatius.

“En el Departament de Salut de Manises apostem per una política de gestió de persones centrada en dotar els nostres professionals del millor entorn possible per a l’exercici de la seva professió, amb sistemes de treball i accions que fomentin el benestar, el compromís i l’excel·lència” , explica el director de Recursos Humans de el Departament de Salut de Manises, Alfonso Garrido-Lestache. Per a Garrido-Lestache, “el projecte premiat per Expansión està orientat addicionalment a obtenir efectes positius en la satisfacció dels nostres pacients i usuaris”.

El Programa d’organització emocional per a professionals sanitaris contempla diverses actuacions relacionades amb el desenvolupament de competències emocionals, l’estil de lideratge i la cultura, l’empatia i la comunicació amb el pacient, a més de amb la prevenció de l’estrès mitjançant mindfulness. Un altre dels punts importants de el programa és la posada en marxa d’un servei de Mediació per a empleats com a eina de prevenció de riscos psicosocials. El programa es relaciona amb millores en els resultats de l’nombre d’agraïments de pacients i reducció de el nombre de reclamacions relacionades amb l’atenció personal, segons les dades de el Servei d’Atenció i Informació a l’pacient de la Generalitat Valenciana. També contempla la satisfacció dels professionals de el Departament de Salut.

El Premi Expansió a la Innovació en Recursos Humans se suma a altres guardons que reconeixen la tasca de el Departament de Salut de Manises en favor de la salut psicosocial i motivacional dels empleats com el Premi Nacional Hospital Optimista, el Premi Nacional Preveure a la gestió de la salut laboral o el Premi Empresa Saludable que atorga l’Observatori de Recursos Humans a la categoria Healthy Minds, així com a la participació en el llibre Organitzacions Saludables: Deu Casos d’Èxit.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*