L’Hospital de Manises se situa al número 25 dels centres hospitalaris amb més reputació

Imagen del Hospital de Manises, el centro de referencia de los pueblos de La Hoya de Buñol-Chiva.

Post també disponible en: Castellano

L’Hospital de Manises ha obtingut el lloc número 25 a nivell nacional en el llistat de centres hospitalaris públics amb millor reputació, segons es desprèn de la VI edició de l’Monitor de Reputació Sanitària (MRS), elaborat per la consultora Merco. “Sens dubte és tot un honor per a nosaltres estar en aquest rànquing nacional en una posició tan privilegiada fruit de la gran feina dels nostres professionals”, ha destacat el doctor Ricardo Trujillo, gerent de l’Hospital de Manises.
 
El centre hospitalari de Manises ha escalat 25 llocs respecte a el rànquing de 2018. A més, s’ha consolidat com el tercer centre de la Comunitat Valenciana més ben valorat en l’àmbit de la reputació per darrere de La Fe i Doctor Peset. Per al doctor Ricardo Trujillo, “es tracta d’un gran aval a la feina que estem realitzant ja que el més important per a nosaltres és que es tracta d’un estudi independent, avalat pels consells generals de metges i infermers. Això ens reforça a tots els professionals de el Departament de Salut de Manises ha seguir oferint la millora qualitat assistencial als nostres pacients “.
 
El Monitor de Reputació Sanitària (MRS) és l’únic estudi independent que analitza la reputació de tota la sanitat espanyola, ia través d’el qual s’ha avaluat als actors de sistema sanitari a partir de tres valoracions: la primera, la valoració realitzada pels professionals mèdics (metges especialistes hospitalaris i metges de medicina familiar i comunitària); la segona la valoració d’infermers, gerents i responsables d’hospitals, gestors infermers, directius d’empreses farmacèutiques, responsables de farmàcia hospitalària, associacions de pacients així com periodistes i informadors de la salut basant-13 variables de reputació per als serveis clínics; totes aquestes valoracions es complementen amb el tercer anàlisi de més de 2.853 indicadors objectius específics de 2.525 serveis clínics.

El procés de realització ha estat sotmès a una revisió independent per part de KPMG d’acord amb la norma ISAE 3000, i compta amb l’aval de les organitzacions col·legials de metges i infermers, així com de les associacions de pacients i periodistes sanitaris.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*