Més de 1.150 famílies d’Utiel es beneficien de la campanya de vals descompte del meu Compte Ambiental del CVI

Post també disponible en: Castellano

El Consorci València Interior ha entregat 14.540 euros en tiquets que la ciutadania ha canviat en més de 120 comerços locals

El Consorci València Interior (CVI) ha finalitzat amb èxit la campanya del meu Compte Ambiental a Utiel on s’han entregat un total de 2.908 vals descompte a 1.151 famílies de la localitat. El percentatge de vals recollits i de famílies beneficiades ha augmentat un 3% respecte a l’any anterior. En total, el CVI ha entregat 14.540 euros que han alleujat l’economia de la ciutadania d’Utiel en plena campanya nadalenca. Aquesta dada és fruit del correcte depòsit de residus en l’ecoparc o ecomóvil i de l’augment en la conscienciació i la sensibilització ambiental.
D’aquesta manera, es premia l’esforç de la ciutadania que ha reciclat correctament durant l’any, gràcies a la campanya el meu Compte Ambiental. Els veïns i veïnes que han anat depositant durant l’any els residus en l’ecoparc i el ecomóvil adequadament, són els beneficiaris dels vals descompte de la campanya. Amb els tiquets entregats, de 5 euros cadascun, s’ha pogut pagar en més de 120 establiments d’Utiel adherits a la campanya. 
Enguany, igual que en anys anteriors amb la pandèmia, es va establir una cita prèvia perquè els veïns i veïnes pogueren recollir els seus vals amb comoditat i sense aglomeracions i respectant totes les mesures de seguretat. 
Per a informar la ciutadania sobre la recollida de vals es van desenvolupar durant el mes de desembre tres accions d’educació ambiental en el centre d’Utiel amb la intenció que tota la informació de la campanya arribara adequadament a la ciutadania.
La iniciativa comercial de la campanya el meu Compte Ambiental està consolidada i amb ella es pretén unir el bon comportament mediambiental amb l’impuls al comerç local. I és que els comerciants porten anys col·laborant activament amb aquesta tasca de reconeixement a les persones d’Utiel que ajuden a aconseguir millors resultats mediambientals en les instal·lacions de valorització de residus domèstics del Consorci València Interior.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*