Més de 16.000 persones visten la XXIX Mostra de l’Embotit de Requena

Post també disponible en: Castellano

La XXIX Mostra Artesanal i de Qualitat de l’Embotit de Requena va concloure amb un rotund èxit d’assistents, comptant amb la visita de més de 16,000 persones i la venda de més de 6,000 tiquets, segons dades del consistori requenense. 

Durant els tres dies de celebració, la fira es va convertir en un punt de trobada, atraient a una multitud de visitants i requenenses per a descobrir i assaborir l’excel·lència dels productes locals. “Agraïm especialment al president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón per la seua assistència i per connectar de prop amb els habitants de Requena”, destaquen des de l’Ajuntament.

“Estenem el nostre reconeixement a diverses entitats i col·laboradors clau, com les mestresses de casa Tiryus de Requena, l’associació de forners, carnissers, cellers, la formatgeria Foia de l’Església, Cafés Reke, Miguel Alejo, restaurants locals, el Centre Ocupacional, Art Licor, San Benedetto, la Festa de la Verema, així com a la Policia Local, Guàrdia Civil i Protecció Civil per garantir un entorn segur i festiu”, manifesten les fonts consultades. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*