Més de 600 músics participen en l’I Concurs d’Interpretació Musical Online organitzat per la Fundació MpMusic

Post també disponible en: Castellano

L’organització ha decidit ampliar el nombre d’aspirants a causa del seu gran nivell interpretatiu

Més de 600 intèrprets s’han inscrit al I Concurs d’Interpretació de Musical Online #musicaencasa, organitzat per la Fundació MpMusic.
Les inscripcions es van tancar el passat dijous i des d’aquest dia l’organització ha estat visualitzant els més de 600 vídeos que han enviat els participants. Des MP Music “agraeixen l’alta participació en el concurs”. A més, destaquen que “el Comitè d’avaluació de la primera fase ha decidit ampliar el nombre d’aspirants que accedeixen a la segona fase (prèviament havien establert 25 per categoria), no només per la gran quantitat de sol·licituds rebudes, sinó principalment pel grandíssim nivell interpretatiu observat en les diferents especialitats”.
El 12 de maig s’han donat a conèixer les llistes dels aspirants que han passat a la següent fase a la web de MP Music: https://www.mpmusic.es/concurso

Categories de el concurs:

Categoria A: de 23 a 33 anys (que a 2020.12.31 no hagin complert 34 anys).
Categoria B: de 17 a 22 anys (que a 2020.12.31 no hagin complert 23 anys).
Categoria C: fins a 16 anys (que a 2020.12.31 no hagin complert 17 anys).

Premis:

Guanyador de la categoria A: 1500 €, concert com a solista amb la Societat Musical la “Artística” de Bunyol (València) i Enregistrament d’aquest concert en DVD.
Premi de l’Públic (per votació online). Xec de 200 € per gastar a “Musical Pontevedra”.
Guanyador de la categoria B: 900 €, concert com a solista amb la Societat Musical la “Artística” de Bunyol (València) i Enregistrament d’aquest concert en DVD.
Premi de l’Públic: (per votació online). Xec de 200 € per gastar a “Joluma Musical”.
Guanyador de la categoria C: 600 €, concert com a solista amb la Societat Musical la “Artística” de Bunyol (València) i Enregistrament d’aquest concert en DVD.
Premi de l’Públic: (per votació online). Xec de 100 € per gastar a “Musical Pontevedra” i 100 € per gastar a “Joluma Musical”.

Fases i dates:

Segona fase: Lliurament de vídeos per a la 2a fase en què s’estableix com a data límit el divendres 22 de maig a les 20:00, havent aquests d’enviar via email en format MP4. Aquesta fase consistirà en la Votació Online: L’obertura de l’vot popular comença l’1 de juny de 2020 a les 12: 00h i finalitza el 14 de juny a les 20:00 h.
Tercera fase: mentorització dels finalistes per part del nostre professorat entre el 16 i el 24 de junio.La final es retransmetrà en streaming en les següents dates i horaris:
Final de la Categoria A: 28 de juny a les 16,30 h.
Final de la Categoria B: 27 de juny a les 17,00 h.
Final de la Categoria C: 26 d’juny a les 17,30 h.

El jurat:

Presidenta: Maite Abargues Ferrús (flauta, Orquestra Simfònica ADDA Alacant).
Secretari: Francisco Escoda Patró (piano, ScholaCantorum de París).
Vocal: Hugo Chinesta (compositor).
Vocal: Serezade Borja Jiménez (trompa, Conservatori Superior de Música de Jaén).
Vocal: Joaquín Clemente Riera (contrabaix, Orquestra de Cambra d’Holanda).
Vocal: Olena Sloia (soprano, ensemble de teatre de StaatstheaterAugsburg).
Vocal: Fina Sáez Carrascosa (percussionista de la Banda Municipal de València).

MpMusic és un centre d’educació musical d’alt rendiment avalat per diverses universitats espanyoles, el propòsit ulterior és la creació d’uns estudis d’ensenyament musical universitària pioners a Espanya i amb capacitat d’internacionalització.
A causa de l’actual situació provocada per la Covid – 19, la Fundació MpMusic ha posat en marxa aquest concurs per pal·liar en la mesura del possible les conseqüències de l’confinament social i en especial el dels intèrprets.
Des de la Fundació MpMusic “estem convençuts que crear una iniciativa que els motivi a preparar un repertori, que els faci reprendre de nou la seva activitat musical i suposi un repte per als músics participants, és molt propícia en l’actualitat”. Per aquest motiu, “aportem el nostre compromís en la lluita contra la Covid-19 des de l’àmbit cultural per a tots dos, públic i músics, proporcionant-entreteniment als primers i un repte als segons amb el qual prosseguir amb la seva passió, la Música”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*