Mompó i Mazón abrigallen a Abel Martí en la presentació de la candidatura del PP a l’alcaldia de La Pobla de Vallbona

Post també disponible en: Castellano

El candidat popular va defensar la necessitat de treballar per a construir un futur millor que retorne la il·lusió a la ciutadania del municipi

El matí del dissabte 25 de març, La Pobla de Vallbona es va reunir al costat del Centre Social per a acollir la presentació d’Abel Martí, candidat del Partit Popular per a l’alcaldia del municipi en les pròximes eleccions. Acompanyat del veïnat, els afiliats i simpatitzants, així com d’autoritats i representants del Partit Popular, Martí va exposar que el seu projecte per a La Pobla persegueix “millorar la vida de la nostra gent en tot el que siga a la nostra mà perquè el poble recupera la il·lusió”.
Entre els assistents, va destacar la presència de Vicent Mompó, President del PP de la província de València, i Carlos Mazón, President dels populars de la Comunitat Valenciana i de la Diputació d’Alacant. Tots dos càrrecs, que van voler acompanyar a Abel Martí en l’inici de la seua carrera per a retornar al PP l’alcaldia del Sa Pobla, van dedicar unes paraules als presents i van deixar patent la seua plena confiança en Martí.
Mazón va recalcar la importància d’apostar per un canvi de direcció i va recordar als presents que és a les seues mans el futur no sols del poble, també de la pròpia Comunitat Valenciana: “Municipis com La Pobla seran clau per a recuperar el control de la comunitat i corregir allò que ens impedeix créixer”.
Amb el lema “La Pobla Il·lusiona”, el candidat popular va insistir en la importància de posar en valor les riqueses del municipi i treballar per construir un futur que retorne a la població la il·lusió perduda: “La Pobla té qualitats més que suficients per a afrontar el futur amb optimisme i amb la seguretat que, amb els canvis necessaris, podem aconseguir tot el que la nostra població mereix per a viure millor”. 
Abel Martí va afirmar que la seua voluntat és governar per al total de la població, sense importar ideologies o colors: “La Pobla som tots i governar per a tots és l’única forma que la nostra comunitat avance, cresca i millore. És el nostre deure treballar per a fer-lo possible”. 
Durant l’acte es van viure moments de gran emoció, amb el suport dels presents i, especialment, amb la presència de les persones més afins del candidat, que no van voler deixar passar l’ocasió de mostrar la seua confiança en el projecte de futur que representa Martí per a aquest municipi de la comarca del Camp de Túria.
“Ens mou la il·lusió pel que podem construir tots junts, pensant sempre a generar benestar per als nostres, potenciar les nostres riqueses i recuperar les regnes del nostre futur”, va assegurar el candidat popular. D’aquesta manera concloïa Abel Martí la presentació de la seua candidatura a l’alcaldia: “La Pobla Il·lusiona”. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*