Mor una persona en un greu incendi en un habitatge d’Algemesí

Post també disponible en: Castellano

Els bombers del Consorci Provincial de València han intervingut a un greu incendi d’habitatge a Algemesí, ocorregut al Bloc Josep Sales, del que s’ha rebut avís a les 06:31 h. 

Fins allí s’hi han mobilitzat parcs d’Alzira, Silla, Catarroja, Torrent i diversos comandaments, entre ells un Oficial de guàrdia, tots ells del Consorci Provincial. 

L’incendi s’ha declarat a un habitatge de la segona planta d’un edifici, que hi constava de planta baixa més tres altures. S’han vist afectades un total de quatre persones de l’habitatge contigu. Tot i que l’incendi no s’hi havia declarat a este habitatge contigu, en obrir la porta els seus ocupants per tractar de fugir de l’edifici, la casa s’hi ha vist inundada de fum, i ja no han pogut eixir. 

Així, a la seua arribada, els bombers hi han hagut de rescatar d’eixa casa a tres persones que havien quedat atrapades i a banda, hi ha hagut un menor que s’ha llançat per la finestra. Els serveis sanitaris s’hi han fet càrrec de totes elles, i una de les persones ha mort. Respecte a l’incendi, els bombers han seguit treballant durant les hores següents, acabant de refrescar i de ventilar l’edifici, que ja s’ha donat per extingit.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*