Podem subscriu el Pacte Local per al foment de les ajudes a Bunyol pel coronavirus

Imagen de Podemos.
Imagen de Podemos.

Post també disponible en: Castellano

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Bunyol ha aprovat, de forma consensuada i amb el vot afirmatiu de tots els grups polítics representats a la corporació, una bateria de propostes encaminades a proporcionar ajudes per pal·liar la greu crisi que deixa el COVID19 entre la població, tal com han informat des de l’agrupació local de Podem.

“Les mesures consensuades seran de tipus econòmic i social, intentant que ningú que necessiti ajuda, es quedi fora d’aquestes mesures”.

“Des del grup municipal Podem Bunyol, i com no podia ser d’altra manera, hem buscat des del primer moment el consens entre els partits polítics, perquè pensem que a dia d’avui no hi ha partits, no hi ha govern i no hi ha oposició, el únic que ha d’haver és que tots i totes som bunyolers i bunyoleres i que entre tots serà més fàcil buscar aquelles solucions per sortir d’aquesta crisi el menor danyats possible “.

“Les nostres propostes han anat encaminades a posar a l’servei dels ciutadans de Bunyol tots els recursos de què disposi l’Ajuntament, a excepció d’aquells que ens serveixin per mantenir els salaris dels treballadors de l’Ajuntament, i tots aquells serveis que considerem imprescindibles per el normal funcionament de l’consistori i Serveis a poble”.

“Per això creiem i així ho hem manifestat, que haurem de renunciar a moltes de les coses que ens agraden, haurem de renunciar a moltes de les nostres festes i esdeveniments, així com la realització de molts dels plans de millores que cada regidor tenia intenció d’aplicar durant aquest any. Tot això caldrà deixar-ho per a un altre moment, aquests esforços ens serviran per reforçar el nostre poble, i més endavant tots junts, gaudir d’allò del que avui anem a haver de renunciar “, han finalitzat des Podem.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*