Presentació del llibre “Godelleta, de la Dictadura del Desenvolupisme a l’inici de la Transició Democràtica. 1953-1976”

Post també disponible en: Castellano

El divendres dia 20 de gener de 2023 va tindre lloc a la Biblioteca Pública Municipal de Godelleta l’acte oficial de presentació del llibre editat per l’Ajuntament i titulat: “Godelleta, de la Dictadura del Desenvolupisme a l’inici de la Transició Democràtica. 1953-1976”.

El llibre consta de tres capítols, el primer dedicat a l’Estat espanyol escrit per Emilio Preciado Terrádez, el segon sobre la comarca de la Foia de Bunyol, escrit per Federico Verdet Gómez; i el tercer sobre el municipi de Godelleta, l’autor del qual és Pablo Rodríguez Cortés. Els tres són professors d’Història per la Universitat de València.

El llibre presentat és el quart d’una sèrie els títols de la qual són “Godelleta Republicana. 1931-1936”, “Godelleta i la Guerra Civil. 1936-1939”, “Godelleta durant la Dictadura Franquista. 1939-1953”.
La Regidoria de Memòria Històrica Democràtica de l’Ajuntament de Godelleta, que gestiona el regidor Pablo Rodríguez Cortés d´Esquerra Unida-Compromís, va ser l’encarregada de l’acte que va tindre com a presentador a Pablo Escoto, també professor per la Universitat de València.

El públic assistent va omplir el saló de la Biblioteca i va rebre gratuïtament en finalitzar un exemplar del nou llibre sobre la Història del municipi de Godelleta.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*