Ràdio Buñol TV arranca la programació 2021-2022 amb nombroses novetats, més programes i col·laboradors

Post també disponible en: Castellano

La televisió per streaming continua consolidant-se amb entrevistes, programes especials i actes culturals en directe. 

Ràdio Buñol TV torna amb la programació de demà i de vesprada amb els seus col·laboradors de sempre, programes renovats, i moltes novetats en la seua graella per a aquesta temporada 2021-2022. Aquesta ràdio municipal és present en xarxes socials, ofereix ràdio en directe i a la carta en el seu web, a més d’actes i presentacions especials en directe tant en ràdio com en televisió per streaming i per xarxes socials. Està en constant canvi, amb l’entrada de nous col·laboradors interessats a fer créixer la família radiofònica de Radi Buñol i amb millorar cada any l’entreteniment, la informació i la proximitat a tots els oïdors de Buñol i comarca.
Una de les grans novetats d’aquesta temporada és el magazín matinal amb el qual arrancarem el dia. Es dirà “BON DIA BUÑOL”. José Manuel Varona ha sigut un dels creadors de la seua nova sintonia, ens diu: “és una sintonia per a tots els públics, fresca, divertida, alegre i pegadiza; interpretada amb instrumentació de rock i una picada d’ullet al nostre himne”. Han col·laborat en la realització de la nova sintonia José Manuel Varona (Titulat Superior de música en l’especialitat de trompa pel conservatori superior de Castelló i compositor d’aquesta sintonia) i Berny Vidal (Músic professional autodidacta i tècnic de so amb els seus últims estudis en Berklee Boston, arranjador i intèrpret d’aquesta sintonia).
Els programes de sempre continuen, però amb novetats en alguns d’ells: seccions, personatges, … i molt entreteniment, sense oblidar les millors entrevistes. La cultura, la música per a tots i de tots, la informació, l’entreteniment, l’actualitat… continuen sent l’alma mater d’aquesta gran ràdio local-comarcal, de la seua essència. Ràdio Buñol TV forma part de totes les cases de la localitat, de la seua identitat com a poble, de la seua idiosincràsia, per això els programes defineixen als buñoleros: la seua passió, el seu treball, el seu lliurament a la comunicació, a la música, a la política, a l’art…
Manuel Sierra, regidor de Comunicació de l’Ajuntament de Buñol, s’ha mostrat molt satisfet per tot l’equip humà que integra aquesta casa, tant com els col·laboradors com els treballadors i radiooients, ja que tots fan un equip únic, amb 27 anys d’història en la seua actual ubicació, i que a poc a poc creix i millora amb més programes, amb més interés i amb més entusiasme temporada a temporada. 

Divendres que ve 1 d’octubre arranca la programació de Tardor-hivern-primavera 2021-2022 i ho fa amb novetats que encara agradaran més a l’ampli nombre d’oïdors que tenen des de totes les plataformes possibles. En la ràdio continua en la freqüència modulada de la 107.9, en Internet en la web radiotv.buñol.es, en youtube, i en les xarxes socials Twitter i Facebook també pot veure’s i escoltar-se tots els programes una vegada finalitzats, a més de comptar amb un canal de difusió de Whatsapp que és molt seguit i benvolgut per tota la ciutadania, sense oblidar que cada programa, cada informació que sorgeix de manera immediata és compartida per tots aqueixos canals i pujada a Ivoox. 

A més d’aquests programes nous, Ràdio Buñol TV continuarà comptant amb els seus programes de sempre, amb els seus col·laboradors que viuen, estimen i manifesten el seu gust per passar un moment divertit en els estudis buñolenses, uns estudis privilegiats que compten amb les millors instal·lacions i amb un ambiciós equip de treballadors que busca que tots gaudisquen escoltant la seua ràdio, la ràdio de tots els veïns d’aquest poble, visquen on visquen.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*